H Κατερίνα Καινούργιου μάς είπε τι θα φορέσει τα φετινά Χριστούγεννα

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Κατερίνα Καινούργιου μάς είπε τι θα φορέσει τα φετινά Χριστούγεννα

Και θα είναι όσο εντυπωσιακή φαντάζεσαι!

«Μπορεί τις φετινές γιορτές να τις περάσουμε μόνο με τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους, αλλά όχι… εγώ δεν θα ντυθώ casual. Δεν είμαι αυτό το κορίτσι», μας είπε η Κατερίνα Καινούργιου γελώντας από την άλλη άκρη της γραμμής. Η όμορφη, ξανθιά παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει έτσι και αλλιώς σε normcore εμφανίσεις και απλά, καθημερινά outfits, πόσο μάλλον τις ημέρες των Χριστουγέννων.

https://www.instagram.com/p/CJI_W83huhZ


«Λίγη extra δόση λάμψης δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, οπότε όχι δεν θα φορέσω jean και αθλητικά αλλά κάποιο φόρεμα σαν και αυτά που θα δεις στην παρακάτω gallery», συνέχισε η παρουσιάστρια της πιο επιτυχημένης πρωινής εκπομπής για το 2020, του «Ευτυχείτε». Βελούδινα wrap dresses, mini με παγιέτες, αλλά και κοντά φορέματα σε funky κόκκινες, μοβ και λαχανί αποχρώσεις, είναι μέσα στη λίστα με τις επιλογές της Κατερίνας η οποία δεν ξεχνάει ποτέ πως για να αρέσουμε στους άλλους, πρέπει πρώτα να αρέσουμε σε εμάς τις ίδιες.

Γι’ αυτό κάθε μέρα μας εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της εναλλαγές, χωρίς να χάνει ούτε για μία στιγμή το glam touch της, σήμα κατατεθέν των εμφανίσεών της μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Μία γυναίκα τόσο εντυπωσιακή δεν θα μπορούσε παρά να περάσει τα φετινά, «περίεργα» Χριστούγεννα, φορώντας την πιο όμορφη διάθεσή της αλλά και το πιο κομψό και λαμπερό φόρεμά της. Χρόνια Πολλά!
Δες επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε αλλά το μόνο που βλέπαμε ήταν το outfit της