Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει βρει το πιο στυλάτο & άνετο πανωφόρι, χρόνια τώρα

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει βρει το πιο στυλάτο & άνετο πανωφόρι, χρόνια τώρα

Έχει κάνει την πιο κλασική, διαχρονική επένδυση για τις εμφανίσεις της.

Οι πρώτες ημέρες του 2021 έχουν περάσει μάλλον λίγο νωχελικά. Αναμενόμενο, βέβαια, με την όλη κατάσταση που ξεκίνησε έναν χρόνο πριν και συνεχίζεται κάνοντας τον κύκλο της μέχρι, τελικά, να φτάσει στην οριστική της λύση. Καθώς βρισκόμαστε σε αυτόν τον δρόμο, ας εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτά που μας δίνουν ευχαρίστηση, όπως η αγάπη μας για τα ρούχα και το styling. Ευτυχώς, για αυτόν τον σκοπό έχουμε τη βοήθεια αγαπημένων μας celebrities, οι οποίες μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram μοιράζονται φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους και μπαίνουν κατευθείαν στη λίστα με τα go-tos μας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, για παράδειγμα, είναι ένα κορίτσι με στυλ, όπως και να το κάνεις. Στο βιογραφικό της έχει διατελέσει μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια, και σε κάθε έναν από αυτούς τους ρόλους το κοινό ξεχώριζε το ταλέντο της στο να ντύνεται κομψά και όμορφα. Μιας και η εποχή είναι τέτοια που τα πανωφόρια έχουν την τιμητική τους, αφήσαμε τη γοητευτική παρουσιάστρια να μας δείξει τη δική της επιλογή, η οποία, μάλιστα, έχει συμβεί χρόνια πριν.

Ο λόγος για το σακάκι, ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια που μπορεί να έχει μία γυναίκα στην ντουλάπα της. Προσδίδει έναν πιο επαγγελματικό και επίσημο αέρα σε κάθε εμφάνιση, ακόμα κι αν αυτή περιλαμβάνει ένα basic T-Shirt, ενώ πληροί την αναγκαιότητα του πανωφοριού για ζεστασιά. Η Ζέτα το έχει επιλέξει αρκετές φορές για τα looks της και θα δεις μερικές από τις top επιλογές εμφανίσεων με σακάκι στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Τι φόρεσαν οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην πρώτη εκπομπή του 2021