Οι 4 πιο ωραίες εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με πουλόβερ για το 2020

Οι 4 πιο ωραίες εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με πουλόβερ για το 2020

Η sweater season είναι και πάλι εδώ και η παρουσιάστρια μάς δίνει έμπνευση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα κορίτσι που, αν ένα πράγμα μπορείς να πεις ότι το χαρακτηρίζει, αυτό είναι το στυλ του. Μπορεί να ξεκίνησε από ηθοποιός, όμως, τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε στον ρόλο της παρουσιάστριας. Σε αυτόν, από τη μία, μπορούμε να διακρίνουμε ότι η παρουσίαση είναι κάτι που της ταιριάζει με έναν -θα μπορούσαμε να πούμε- έμφυτο τρόπο. Γιατί το στυλ έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με αυτό που αποπνέεις και ως άνθρωπος αλλά και τη γενικότερη αισθητική σου.

Στις εκπομπές της, πάντως, την έχουμε δει πολλές φορές και έχουμε θελήσει να αντιγράψουμε τα outfit της. Το θελκτικό είναι ότι, ενώ σαφώς υπάρχει ένας πιο luxurious χαρακτήρας, ακόμα και στα πιο φαινομενικά απλά top, πάντα η ίδια κινείται σε επιλογές που μπορεί η κάθε γυναίκα να φορέσει καθημερινά.

Στην προκειμένη περίοδο, όλες μας εστιάζουμε στις πιο ζεστές εμφανίσεις. Το lockdown δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να ψάχνουμε τα look που δημιουργούμε. Γι’ αυτό και η έμπνευση έρχεται από cozy εικόνες των αγαπημένων μας celebs, όπως αυτές που κάνει η Ζέτα. Η ίδια, άλλωστε, έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη της για τα πουλόβερ και στη sweater season που διανύουμε, συγκεντρώσαμε τις πιο ωραίες φωτογραφίες της για το συγκεκριμένο item για το 2020.

Δες επίσης: Τα πουλόβερ αυτής της X-mas ταινίας του 1995 είναι πιο επίκαιρα από ποτέ