Βρήκαμε το shoe trend που έχουν αγαπήσει οι Ελληνίδες celebrities

Βρήκαμε το shoe trend που έχουν αγαπήσει οι Ελληνίδες celebrities

Οι vinyl μπότες έρχονται για να μείνουν.

Τα παπούτσια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής μας και ως γνωστόν από τις μεγαλύτερες αδυναμίες του ωραίου φύλου. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάτι πιο θηλυκό και sexy από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή μπότες. Ωστόσο υπάρχουν και πολλά flats τα οποία μπορούν να απογειώσουν το ντύσιμο και τη γυναικεία φιγούρα.

Σαν σωστά fashion victims θέλουμε να ξέρουμε πρώτες όλες τις νέες, μεγάλες τάσεις για να τις εντάξουμε στη ζωή και την γκαρνταρόμπα μας. Εδώ και λίγο καιρό ένα shoe trend έχει κάνει δυναμικό comeback και δεν είναι άλλο από τις vinyl μπότες (ή μποτάκια). Το λουστρίνι είναι ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα υλικά αφού προσθέτει χαρακτήρα και αίσθηση πολυτέλειας στα looks μας.

Πολλές από τις εγχώριες stars τις έχουν ήδη φορέσει παραδίδοντας μαθήματα στυλ ανάμεσά τους οι: Κατερίνα Κιανούργιου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλές ακόμη. Αξίζει να προσθέσεις κι εσύ ένα ζευγάρι στη συλλογή σου και να συνθέσεις τα ωραιότερα outfits. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με φούστες, φορέματα, παντελόνια ή ό,τι άλλο επιθυμείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως επιλέγοντας τις vinyl boots δεν θα περάσεις ποτέ απαρατήρητη. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο stylish μπότες της αγοράς για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

envieshoes

ENVIE SHOES

migato

MIGATO

nakshoes

NAK SHOES

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 φαρδιά jeans για να ξεκινήσει με cool τρόπο η νέα χρονιά

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις Ελληνίδες celebrities που υιοθέτησαν επιτυχώς το συγκεκριμένο shoe trend.

https://www.instagram.com/p/CJQr-AYB2lW