Η θετή κόρη της Kamala Harris είναι το επόμενο style icon που πρέπει να γνωρίσεις

Η θετή κόρη της Kamala Harris είναι το επόμενο style icon που πρέπει να γνωρίσεις

Η νεαρή έκλεψε το ενδιαφέρον στην ορκωμοσία της Αντιπροέδρου με την εμφάνισή της.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ο ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden σε μια φαντασμαγορική τελετή. Φυσικά την ίδια μέρα ορκίστηκε Αντιπρόεδρος η Kamala Harris που θεωρείται ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Πολλοί ήταν οι stars που έδωσαν το παρόν ωστόσο μια νέα παρουσία ήταν αυτή που έκλεψε το ενδιαφέρον του Τύπου αλλά και των χρηστών του διαδικτύου. Ο λόγος για την Ella Emhoff, θετή κόρη της Harris που ενθουσίασε με την stylish εμφάνισή της.

H 21χρονη έφτασε στο Καπιτώλιο συνοδευόμενη από τον αδερφό της φορώντας ένα καρό παλτό Miu Miu με λευκό γιακά και κεντημένες πέτρες. Το μπορντό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει το συνδύασε με ένα ζευγάρι δερμάτινες μαύρες μπότες, τσάντα και στέκα μαλλιών από το label Loeffler Randall.H Emhoff έφτασε στο Καπιτώλιο συνοδευόμενη από τον αδερφό της, Cole, φορώντας ένα καρό παλτό Miu Miu με λευκό γιακά και κεντημένες πέτρες το οποίο συνδύασε με μπορντό φόρεμα από το νεοϋρκέζικο label Batsheva. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι δερμάτινες μαύρες μπότες, handle bag και στέκα στα μαλλιά από το label Loeffler Randall.

Η νεαρή Ella σπουδάζει textile design στη Νέα Υόρκη και έχει άριστες σχέσεις με την Kamala Harris. Το ιδιαίτερο, εκρηκτικό στυλ της είναι εμφανές με μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί η Emhoff στο Instagram. Εκεί ποστάρει συχνά φωτογραφίες από τα καθημερινά looks της καταφέρνοντας να μετρά σήμερα 300.000 ακόλουθους.

https://www.instagram.com/p/CKRzneHgelg
ella3 copy

Η Ella Emhoff στην ορκωμοσία της Kamala Harris.

ella4

Πηγή φωτογραφίας: apimages.com

Δες επίσης: Το κλασικό και αγαπημένο φόρεμα που θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο φέτος

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες της Ella Emhoff.