Διχάζει το φόρεμα που μόλις έβαλε η Kate Middleton

Διχάζει το φόρεμα που μόλις έβαλε η Kate Middleton

Η ενδυματολογική επιλογή της Δούκισσας συζητήθηκε έντονα.

Η Kate Middleton βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο του Τύπου από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και χρίστηκε Δούκισσα του Cambridge. Κάθε εμφάνισή της γίνεται αίτιο σχολιασμού ωστόσο οφείλουμε να παραδεχθούμε πως η 39χρονη θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες του Παλατιού.

Πριν λίγα 24ωρα ο Δούκας και η Δούκισσα έστειλαν ένα μήνυμα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Σκωτίας μέσω βίντεο που ανέβασαν στον επίσημο λογαρισμό που διατηρούν στο Instagram. Εκεί τους βλέπουμε στο καθιστικό του σπιτιού τους να ευχαριστούν τους εργαζόμενους για τη συνεισφορά τους όλο αυτό το διάστημα στον αγώνα κατά του Κορωνοϊού.
Δες επίσης: Η θετή κόρη της Kamala Harris είναι το επόμενο style icon που πρέπει να γνωρίσεις

Η Kate Middleton επέλεξε ένα κόκκινο καρό φόρεμα δημιουργία της Emilia Wickstead, που κάτι μας θυμίζει. Η αλήθεια είναι πως το έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν αφού το καρό είναι ένα από τα αγαπημένα μοτίβα της όμορφης Δούκισσας. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Kate έχει φορέσει καρό φόρεμα, φούστα ή κασκόλ σε δημόσια εμφάνισή της. Η επιλογή της δεν ήταν τυχαία αφού το checked θεωρείται το χαρακτηριστικό print των Σκωτσέζων. Το συγκεκριμένο φόρεμα πάντως είναι για την ώρα sold-out.


https://www.instagram.com/p/CKej8RUlF21