Copy the look: Πώς θα δημιουργήσεις το vintage outfit της Δέσποινας Βανδή

Copy the look: Πώς θα δημιουργήσεις το vintage outfit της Δέσποινας Βανδή

Η διάσημη τραγουδίστρια αποτελεί τη σημερινή μας έμπνευση και μας δίνει ιδέες για νέες εμφανίσεις.

Αν ξέρεις κάτι για τη Δέσποινα Βανδή, τότε αυτό σίγουρα είναι ότι λατρεύει τη μόδα. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δείχνει ξανά και ξανά ότι έχει αδυναμία στο styling. Τα «παντρέματα» που κάνει είναι σίγουρα λαμπερά. Όχι μόνο από άποψη celebrity style. Γιατί πολύ απλά δεν είναι τα υπέρλαμπρα κομμάτια που κάποιος φαντάζεται μόνο σε ένα εντυπωσιακό σόου ή σε κάποια φωτογράφιση. Αν εξαιρέσεις τις εκ των πραγμάτων πιο glamorous εμφανίσεις που κάνει στις βραδινές εκπομπές στις οποίες εμφανίζεται, η Βανδή προτιμάει τις κλασικές επιλογές, προσδίδοντας τη δική της πινελιά.

Χτες, το My Greece στάθηκε η αφορμή για να κάνει ένα από τα πιο vintage look της φροντίζοντας να συνδυάσει ξεθωριασμένα jeans με ένα πουκάμισο. Σίγουρα, όμως, δε θα ήταν ένα «απλό», πιο basic πουκάμισο. Στην προκειμένη περίπτωση, η τραγουδίστρια επέλεξε μία πιο σκονισμένη απόχρωση του μπλε με pattern με αστέρια και διακριτικές κόκκινες λεπτομέρειες.

Το outfit της Δέσποινας μάς έδωσε έμπνευση για τη σύνθεση του επόμενου outfit μας και χάρη στα καταστήματα της αγοράς βρήκαμε τα κομμάτια που θα μας το χαρίσουν. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, ο δρόμος προς τη δημιουργία του είναι πολύ εύκολος και μπορεί να σε κάνει να ντυθείς όπως η αγαπημένη σου celebrity χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Δες επίσης: H Ζέτα Μακρυπούλια έχει βρει το στυλ μπλούζας που κάνει πιο κομψά όλα μας τα σύνολα