Το αγαπημένο dress trend της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ό,τι πιο chic θα δεις σήμερα

Το αγαπημένο dress trend της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ό,τι πιο chic θα δεις σήμερα

Η παρουσιάστρια έχει βρει το στυλ φορεμάτων που την αναδεικνύει.

Όπως γνωρίζεις κι εσύ, η Ζέτα Μακρυπούλια μας κρατάει καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ-Ζουκ». Όσο λοιπόν καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες, την ίδια ώρα ψάχνουμε να αποκωδικοποιήσουμε τα μυστικά του ακαταμάχητου στυλ της.

Η Ζέτα είναι πιο chic από ποτέ και σίγουρα ο στυλίστας της Χρήστος Αλεξανδρόπουλος έχει συμβάλλει σημαντικά σε αυτό με τις υπέροχες ενδυματολογικές του προτάσεις. Παντελόνια με ιδιαίτερα tops, κοστούμια, mini και maxi φορέματα είναι μόνο μερικά από τα εντυπωσιακά items που επιλέγουν για να αναδείξουν τη φινέτσα και τη θηλυκότητα της αγαπημένης μας παρουσιάστριας.

Δες επίσης: Τα 7 βιώσιμα fashion trends που θα βοηθήσουν τo οικολογικό μέλλον της μόδας

Ευτυχώς για εμάς υπάρχει και το Instagram οπότε σε περίπτωση που χάσουμε κάποια εμφάνιση της Ζέτας στο πλατό, ανατρέχουμε αμέσως στον προσωπικό της λογαριασμό. Με μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό που η ίδια και ο στυλίστας της έχουν δημοσιεύσει, διαπιστώσαμε την αδυναμία της σε ένα συγκεκριμένο dress trend. Ο λόγος για τα boho φορέματα (σε mini η maxi εκδοχή) τα οποία η Ζέτα φορά αρκετά συχνά και ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ. Ο συνδυασμός της επιτυχίας ωστόσο φαίνεται πως ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι μπότες, κοντά στους χρωματικούς τόνους του κάθε φορέματος.

Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της παρουσιάστριας με τη συγκεκριμένη τάση για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.