Η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε το passe-partout ρούχο κάθε εποχής

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε το passe-partout ρούχο κάθε εποχής

Η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με τις επιλογές της, όμως, μερικές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν με διαφορά.

Ο χώρος της τηλεόρασης έχει πλούσιο υλικό να προσφέρει στο κοινό του. Οι διάσημες κυρίες που τον περιστοιχίζουν έχουν σίγουρα αφήσει τον δικό τους αντίκτυπο. Η παρουσία τους στη μικρή οθόνη είναι η συντροφιά που συνειδητά και υποσυνείδητα θεωρείς έως και κάτι δεδομένο να έχεις.

Οι όμορφες κυρίες που πλαισιώνουν τις εκπομπές, όμως, δεν επιτελούν ουσιαστικά μόνο τον ρόλο των παρουσιαστριών. Σίγουρα, γεμίζουν με την παρουσία και την προσωπικότητά τους τις ώρες μας, ωστόσο, κάνουν και κάτι άλλο και πολύ σημαντικό: Δίνουν έμπνευση ενδυματολογικού περιεχομένου.

Ξέρουμε ότι οι λαμπερές κυρίες έχουν πάντα στο μυαλό τους να εμφανίζονται περιποιημένες με κάθε τρόπο και να επιλέγουν ρούχα, τα οποία ανταποκρίνονται στις τάσεις της μόδας αλλά, παράλληλα, κολακεύουν το σώμα και το attitude τους. Δε χρειάζεται να πάμε μακριά στον χρόνο. Τους τελευταίους μήνες, η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει επάξια στα αγαπημένα μας κορίτσια. Είναι γλυκιά, συμπαθητική και, κυρίως, στυλάτη. Φυσικά, σε αυτό έχει συμβάλει ουσιωδώς η στυλίστριά της, Τζέλα Μαρτσέκη, που έχει φροντίσει να της δώσει αυτό το φρέσκο, νεανικό και πολύ κομψό στυλ που έχει υιοθετήσει.

Στον λογαριασμό της, θα δούμε πολλά outfits. Από mini γραμμές και maxi φορέματα Οσκαρικών προδιαγραφών, μέχρι τα πολύ καθημερινά σχέδια που θα απογειώσουν και το πιο απλό T-shirt. Κάπου εκεί ανάμεσα είναι που εντοπίσαμε ένα υπέροχο στυλ outfit που διακρίνεται για την πρακτικότητά του, ίσως και περισσότερο από τη φανερά στυλάτη του διάθεση: η ολόσωμη φόρμα.

https://www.instagram.com/p/CKy60XLpaO2


Οι ολόσωμες φόρμες είναι τα ρούχα που ουσιαστικά δημιουργούν το μεγαλύτερο μέρος της εμφάνισής σου, αφήνοντας στην άκρη περιττούς προβληματισμούς για επιπλέον matching. Το μόνο που μένει να κάνεις στη συνέχεια είναι να βρεις το κατάλληλο στυλ παπουτσιού και είσαι έτοιμη.

Με ένα scroll στην παρακάτω gallery θα δεις τις ωραιότερες εμφανίσεις της Μαλέσκου με ολόσωμη φόρμα.

Δες επίσης: Από πού μπορείς να αγοράσεις online τα πιο στυλάτα και οικονομικά νυφικά;