Η Κατερίνα Καινούργιου ντύθηκε στα χρώματα του έρωτα εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου

Η Κατερίνα Καινούργιου ντύθηκε στα χρώματα του έρωτα εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου

Τα looks της παρουσιάστριας που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο καλοντυμένες και κομψές γυναίκες στο χώρο της τηλεόρασης. Η όμορφη παρουσιάστρια μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή της «Ευτυχείτε» η οποία σημειώνει συνεχώς ανοδική πορεία. Παράλληλα, μας δίνει την ευκαιρία να αντλήσουμε έμπνευση σε θέματα μόδας ή να αντιγράψουμε τα εντυπωσιακά looks που φορά στο πλατό.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε έναν λόγο να ανέβουμε ψυχολογικά και να φορέσουμε τα καλά μας αφού την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου γιορτάζεται η ημέρα των ερωτευμένων γνωστή και ως Valentine's Day. Δυστυχώς οι συνθήκες και το lockdown δεν μας επιτρέπουν να δειπνήσουμε σε κάποιο εστιατόριο με τον σύντροφό μας, μπορούμε πάντα όμως να απολαύσουμε ένα γεύμα υπό το φως των κεριών στο χώρο μας.

Όπως καταλαβαίνεις κι εσύ, είναι η τέλεια ευκαιρία να ντυθείς όμορφα, θηλυκά και να αποχωριστείς για λίγο τις πιτζάμες ή τις φόρμες σου. Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια μας έδωσε μερικές υπέροχες ενδυματολογικές προτάσεις μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η «KatKen» φρόντισε να ντυθεί στα χρώματα του έρωτα, επιλέγοντας outfits σε ροζ, μωβ και κόκκινες αποχρώσεις.

Δες επίσης: Τα παντελόνια με animal prints είναι και πάλι στη μόδα (και πολύ χαιρόμαστε!)

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τα εντυπωσιακά looks της αγαπημένης μας παρουσιάστριας, που αποτελούν τέλειο inspo για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

https://www.instagram.com/p/CKTtMnpBh7D