Golden Globes 2021: Το χρώμα που αναμένεται να επιλέξουν οι αγαπημένοι σταρς

Golden Globes 2021: Το χρώμα που αναμένεται να επιλέξουν οι αγαπημένοι σταρς

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες μακριά από το λαμπερό γεγονός και περιμένουμε να δούμε αν η «παράδοση» θα συνεχιστεί.

Οι Χρυσές Σφαίρες πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς. Άλλο ένα γεγονός που φέτος θα τελεστεί υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες λόγω πανδημικών καταστάσεων. Ακόμα και έτσι, όμως, ένα τόσο μεγάλο και λαμπερό event, όπως αυτό, δε θα μπορούσε να εκλείψει από την ατζέντα μας.

Με διπλή μετάδοση από τις δύο μεριές της Αμερικής, ώστε να αποφευχθούν οι μετακινήσεις, οι διάσημοι ηθοποιοί του κινηματογράφου θα περιμένουν τα αποτελέσματα των βραβείων κάθε κατηγορίας, για άλλη μία φορά υπέρλαμπροι. Έστω και εκτός stage.

Οι στυλίστες της ηθοποιού Regina King, ωστόσο, μίλησαν στο E! Red Carpet & Award Shows και στη Zanna Roberts Rassi κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και η εν λόγω συζήτηση είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

«Και πάντα συζητάμε σχετικά με το ‘Α, είναι τόσο ωραίο που αυτοί οι ψηφιακοί χώροι επιτρέπουν τόση δημιουργικότητα και νέες συναρπαστικές ιδέες», είπε ο Micah McDonald ενώ ο Wayman Bannerman προσέθεσε: «Η πίεση που έχουμε. Πρέπει να συνεχίζουμε. Αυτό είναι που θα κάνουμε»

Η ηθοποιός φέτος είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Σκηνοθεσίας για την ταινία «One Night In Miami», οπότε είναι μία φυσικά πολύ πιο ιδιαίτερη περίσταση, στην οποία, αν νικήσει, θα πρέπει να είναι ακόμα πιο λαμπερή και εντυπωσιακή.

Το βίντεο και η gallery που βρίσκονται στη συνέχεια θα σε κατατοπίσουν.




Δες επίσης: Ο οίκος Coach κάνει ένα back to school ταξίδι για τη νέα του συλλογή