Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό look της στο αποψινό live του House of Fame

Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό look της στο αποψινό live του House of Fame

Μάθαμε τα πάντα για το φόρεμα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της παρουσιάστριας!

Το δεύτερο live του μουσικού reality show “House of Fame” ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά και η αλήθεια είναι πως όλοι έχουμε πάρει θέσεις μπροστά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να δούμε τα υπέροχα acts των διαγωνιζόμενων, αλλά και ποιος θα βρεθεί στην πόρτα της εξόδου της Ακαδημίας. Αυτήν την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Στέφανος, η Άλεξ και η Έλενα.

Μέχρι να γίνει αυτό... Ας μιλήσουμε για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα. Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με το κομψό και λαμπερό outfit της όσο και με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Καθόλου τυχαίο, βέβαια, αν σκεφτείς πως πίσω από το κάθε look της κρύβεται ο στυλίστας, Μάρκος Ανδριώτης, ο make up artist, Παντελής Τουτουντζής και ο hairstylist, Χρήστος Μπαϊραμπάς. Ένα all-star team που πραγματικά κάνει θαύματα!

https://www.instagram.com/p/CMDIvdkAFfI

Στο αποψινό live, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με δημιουργία Celia Critharioti. Όπως μας είπε ο στυλίστας της, Μάρκος Ανδριώτης, «πρόκειται για ένα mini dress με μεταλλικό meche. Είναι ένα custom print, ειδικά για τη Σίλια Κριθαριώτη, από τη Swarovski. Τα κοσμήματα της Ελένης είναι Danelian και τα παπούτσια custom made, Tsakiris Mallas».

https://www.instagram.com/p/CMDFKwyHbDZ
https://www.instagram.com/p/CMDLiWOFAIM

Φυσικά, μιλήσαμε και με τα άλλα δύο μέλη της φανταστικής ομάδας της Ελένης. Ο Παντελής Τουτουντζής μάς είπε για το μακιγιάζ: «Σήμερα τολμήσαμε το smoky eyes με drops λάμψης. Είναι η τελευταία τάση, που είναι μεν δύσκολη, αλλά πραγματικά αξίζει. Στην ουσία, έγινε blend με σατινέ σκιά στις ρίζες των βλεφάρων και drops και έχουμε ένα ντεγκραντέ αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει γραμμικότητα. Στα ζυγωματικά ‘’έπαιξα’’ με peach-pink αποχρώσεις, που θεωρώ πως είναι το νέο, σύγχρονο contouring. Κάναμε, επίσης, πυκνά φρύδια και προσθέσαμε βλεφαρίδες, ενώ στα χείλη έκανα περίγραμμα με primer και έδωσα μεταλλικό όγκο».

Εννοείται πως δεν θα μπορούσαμε να μην αναζητήσουμε τον hairstylist, Χρήστο Μπαϊραμπά, ώστε να μάθουμε και για αυτό το φανταστικό, ολόισιο μαλλί: «Αυτά τα μαλλιά είναι τα αληθινά μαλλιά της Ελένης. Είναι πλέον πολύ μακριά. Σήμερα, τα κάναμε ολόισια, ‘’ήσυχα’’ και γυαλιστερά για να αναδείξουμε τους μπεζ τόνους της. Είναι πραγματικά μεταξένια και με κίνηση. Πρώτα τα κάναμε πιστολάκι, γιατί έχει πολύ σγουρά μαλλιά η Ελένη, και μετά με πρέσα ισιώματος. Εννοείται πως χρησιμοποιήσαμε και βαριά, ενυδατικά προϊόντα, για να μην έχουμε όγκο».



Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε τι φοράει η Ελένη Φουρέιρα στην πρεμιέρα του House of Fame