Όλες οι φορές που η Μαλέσκου φόρεσε φούξια και μας θύμισε μία άλλη παρουσιάστρια

Όλες οι φορές που η Μαλέσκου φόρεσε φούξια και μας θύμισε μία άλλη παρουσιάστρια

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ένα χρώμα που λατρεύουν οι λαμπερές κυρίες της εγχώριας showbiz.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μία παρουσιάστρια που έχει μαγέψει το κοινό το τελευταίο διάστημα. Μήνες τώρα και με την ανάληψη του ρόλου της κεντρικής παρουσιάστριας στην εκπομπή Love It, το όνομά της έρχεται στο προσκήνιο σχεδόν καθημερινά. Φυσικά σε αυτό φταίει και το γεγονός ότι η γλυκιά παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram που αυτήν τη στιγμή μετράει πάνω από 200 χιλιάδες followers.

Στο προφίλ της κάνει τακτικά αναρτήσεις. Σε αυτές ποζάρει με υπέροχα ρούχα που επιλέγει να φορέσει και το κοινό μένει να θαυμάσει το στυλ της, με την επιθυμία να αποκτήσει κάτι από την γκαρνταρόμπα της, ώστε να ντυθεί το ίδιο στυλάτα και κομψά.

Η Μαλέσκου, ωστόσο, έχει μία αδυναμία σε ένα πολύ συγκεκριμένο χρώμα. Το φούξια έχει βρεθεί πολλές φορές στα look της με κάθε τρόπο. Μπορεί να είναι ένα cozy πουλόβερ, ένα σέξι φόρεμα ή ακόμα και ένα απλό T-shirt.

Φυσικά πρόκειται για ένα πολύ girly χρώμα, το οποίο, αν συνδυαστεί με τον κατάλληλο τρόπο, έχει ως αποτέλεσμα εμφανίσεις που μοιάζουν σαν να έχουν έρθει κατευθείαν από σελίδα περιοδικού. Όμως, αυτή η πιστή επιλογή μάς θύμισε και μία άλλη πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια, την Ελένη Μενεγάκη.

Η Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στην τηλεόραση έχει τιμήσει πολλές φορές το συγκεκριμένο χρώμα, που, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί το χρώμα που επιλέγουν όλες οι λαμπερές και όμορφες γυναίκες της τηλεόρασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους πάει πολύ!

Δες επίσης: Critics' Choice Awards 2021: Το «μυστικό» πίσω από το φόρεμα της Anya Taylor-Joy