Βρήκαμε το πανωφόρι της Meghan Markle που θέλουν όλες οι γυναίκες

Βρήκαμε το πανωφόρι της Meghan Markle που θέλουν όλες οι γυναίκες

Η Δούκισσα φόρεσε το απόλυτο πανωφόρι για κάθε μεταβατική περίοδο.

Η εμφάνιση μίας royal σε κάποιο δημόσιο γεγονός γίνεται κατευθείαν το πρώτο θέμα συζήτησης του πλανήτη. Καλώς ή κακώς η επικαιρότητα που τόσο γεμίζει από νέα των celebrities, δεν έχει καλύτερο από τις διάσημες πριγκίπισσες ή Δούκισσες που εκτελούν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Όσον αφορά σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πράγματα είναι απλά. Ξέρεις πού θα σταθεί η προσοχή του κόσμου κι η απάντηση φυσικά έγκειται στις ενδυματολογικές επιλογές των διάσημων κυριών.

Την περασμένη εβδομάδα, η Meghan Markle ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Oprah, μία συνάντηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στη συνέχεια εξαιτίας της βαρύτητας των ισχυρισμών της συζύγου του πρίγκιπα Harry. Το floral φόρεμα του Giorgio Armani σίγουρα συγκέντρωσε τα βλέμματα, όμως ένα πιο πρακτικό item είναι αυτό που θέλουμε όλες να αποκτήσουμε.




Την ώρα πουπαρακολουθούσαμε στην Oprah το Chick Inn του Archie στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας στη Santa Barbara, η περήφανη μαμά και ξανά εγκυμονούσα φορούσε ένα υπέροχο χακί jacket, ό,τι πρέπει για τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε. Πρόκειται για το ρούχο στο οποίο θες να επενδύσεις γιατί πολύ απλά πηγαίνει με κάθε εμφάνιση και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις ποιο brand επέλεξε.

Δες επίσης: 5 αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου σύμφωνα με τον οίκο Chanel