5 αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου σύμφωνα με τον οίκο Chanel

5 αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου σύμφωνα με τον οίκο Chanel

Όλη η έμπνευση που χρειαζόμαστε για τις εμφανίσεις μας εκτός καραντίνας.

Τα πράγματα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς μέσα στην καραντίνα. Τουλάχιστον όσον αφορά στην καθημερινότητα, όλα με κάποιον τρόπο μοιάζουν ίδια. Όσο και να περιμέναμε ότι ο χρόνος θα σταματούσε κατά μία έννοια, τελικά έχουμε καταλήξει να φτάνουμε στα μέσα του Μαρτίου και να ονειρευόμαστε την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη άφιξη του καλοκαιριού.

Παρά τη γενικότερα πιο νωχελική φάση σε κάθε βιομηχανία, όμως, η μόδα βλέπει τις εξελίξεις να έρχονται η μία μετά την άλλη. Ακόμα και μέσω μίας digital μορφής, οι Εβδομάδες Μόδας βρήκαν τον τρόπο να διεξαχθούν κανονικά δίνοντας περισσότερη έμπνευση για τις εμφανίσεις που θα κάνουμε, ειδικά όταν τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.

Η Chanel, συγκεκριμένα, μέσω της συλλογής της για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 21/22 και το ταλέντο της creative director της, Virginie Viard, προσπάθησε να κάνει εικόνα ένα στυλ όπου το athleisure αναβαθμίζεται σε μία πιο πολυτελή εκδοχή του. Λεπτομέρειες που υπό άλλες συνθήκες θα επέλεγε μία γυναίκα μόνο στην περίπτωση μίας πιο επίσημης εξόδου έρχονται τώρα να ενωθούν με τις πιο καθημερινές εμφανίσεις.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, λοιπόν, υπάρχουν 5 αξεσουάρ που ο οίκος Chanel οραματίστηκε ακόμα και στην έξοδο για τον πρωινό σου καφέ.

Photo credits: Instagram

Δες επίσης: Επτά στυλ φορεμάτων που θα βλέπουμε παντού φέτος και αξίζει να φορέσουμε