Με αέρα Χολιγουντιανής σταρ η Μαρία Μπεκατώρου στο Your Face Sounds Familiar

Με αέρα Χολιγουντιανής σταρ η Μαρία Μπεκατώρου στο Your Face Sounds Familiar

Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε το κοινό με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Λίγο πριν την Καθαρά Δευτέρα, καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας και ξεκουραζόμαστε πριν τα αυριανά μαγειρικά ταξίδια, ακόμα και σε στενό κύκλο. Αυτήν τη στιγμή, όμως, ασχολούμαστε με τη νέα Κυριακάτική μας συνήθεια που ακούει στο όνομα Your Face Sounds Familiar.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Μαρία Μπεκατώρου, φημίζεται για τις λαμπερές της εμφανίσεις. Όσα χρόνια προβάλλεται το σόου, δεν έχει υπάρξει φορά που να την έχουμε δει και να μην έχουμε μείνει άφωνες με τις στυλιστικές της επιλογές. Άλλωστε, πρόκειται για μία γυναίκα που φαίνεται ότι αγαπάει τη μόδα και με την έμπνευση του team της κάνει επικά looks.

Σε αυτό το live, με τη βοήθεια του fashion stylist της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, η Μαρία επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα από τον ταλαντούχο σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, το οποίο και συνδύασε με πέδιλα Tsakiris Mallas. Τα κοσμήματα Danelian diamond club αποτέλεσαν τις λεπτομέρειες που χρειάστηκε το look για να ολοκληρωθεί.

https://www.instagram.com/p/CMaQAkNMrfK


Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης.

https://www.instagram.com/p/CMaNv5_FTL2


Η εμπνευσμένη δημιουργία του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή κατέκτησε τις εντυπώσεις και έδωσε στην παρουσιάστρια έναν ιδιαίτερα φρέσκο και κάπως μοντέρνα Χολιγουντιανό αέρα.

Τραβώντας τα μαλλιά πίσω μπόρεσε να αναδειχτεί με τον καλύτερο τρόπο το ρούχο, αξιοποιώντας στο έπακρο αυτό το πιο κλασικά vintage hairstyle.

Δες περισσότερες εκθαμβωτικές εμφανίσεις της Μπεκατώρου στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Most Wanted: Tα 5 ριγέ ρούχα και αξεσουάρ για ultra chic εμφανίσεις και την άνοιξη