Oκτώ διάσημες νύφες που δεν επέλεξαν ένα παραδοσιακό νυφικό για τη «μεγάλη ημέρα»

Sabine Camhi
Oκτώ διάσημες νύφες που δεν επέλεξαν ένα παραδοσιακό νυφικό για τη «μεγάλη ημέρα»

Ποιος είπε ότι το νυφικό πρέπει να είναι πάντα λευκό;

Στην Δύση, όσοι από εμάς σκεφτόμαστε τον γάμο οραματιζόμαστε την ίδια τελετή – μια νύφη να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, με μπουκέτο στο χέρι, φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα. Οι νύφες συνήθως ακολουθούν αυστηρά τις παραδόσεις που σχετίζονται με την τελετή. Αυτό, όμως, κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό το γεγονός όπου μια νύφη σπάει τον κανόνα του λευκού νυφικού.

Κάθε τόσο, ένα ζευγάρι του Hollywood θα παντρευτεί με ανορθόδοξο τρόπο και θα μείνει στην ιστορία. Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει την Bianca Jagger, η οποίο έφυγε από το δικαστήριο του Saint-Tropez με τον Mick Jagger φορώντας ένα λευκό σακάκι από τον οίκο Yves Saint Laurent και μια ασορτί slip φούστα; Η εμφάνισή της ήταν ακόμα πιο επαναστατική αφού δεν φόρεσε μπλούζα και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα καπέλο με μεγάλο γείσο και πέπλο. Ήταν το ίδιο στυλ που υιοθέτησε η Emily Ratajkowski στο γάμο της στο δικαστήριο το 2018, όταν παντρεύτηκε τον παραγωγό ταινιών, Sebastian Bear-McClard, με ένα μουσταρδί κοστούμι Zara και ένα μαύρο καπέλο.

Κάποιες άλλες νύφες που τόλμησαν να πουν «όχι» στο καθιερωμένο πλέον λευκό φόρεμα ήταν η ηθοποιός Keira Knightley, η Anne Hathaway αλλά και η Reese Witherspoon. Ποιος θα ξεχνούσε και τα παλιά αστέρια του Χόλιγουντ, την Elizabeth Taylor και την Audrey Hepburn; Η πρώτη διάλεξε ένα πράσινο νυφικό φόρεμα στον τέταρτο γάμο της το 1959 και ένα μουσταρδί για τον πέμπτο της το 1964.

diasimes_nifes_pou_den_epelexan_to_paradosiako_nifiko9.jpg

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι οι διάσημες που τόλμησαν να φορέσουν φορέματα σε άλλα χρώματα τη μέρα του γάμου τους, κάποιες σε ρομαντικά ροζ και άλλες σε γκόθικ μαύρο.

Δες επίσης: Αυτά τα πολύχρωμα ακρυλικά δαχτυλίδια είναι η πιο χαρούμενη τάση του 2021