Η stylish εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού που πρέπει να δεις για να ξεκινήσει καλά αυτή η εβδομάδα

Η stylish εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού που πρέπει να δεις για να ξεκινήσει καλά αυτή η εβδομάδα

Η παρουσιάστρια είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε φέτος το μεγάλο comeback στην TV και εμείς έχουμε τη χαρά να τη βλέπουμε και πάλι στους δέκτες μας. Μετά 3 ολόκληρα χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Dutchess επέστρεψε άκρως ανανεωμένη και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Καθημερινά μας κρατά συντροφιά και μας ψυχαγωγεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «μεταμορφώσεων», «Super Makeover».

H λαμπερή παρουσιάστρια είναι πάντα στυλάτη εντός του πλατό αλλά και στις off duty εμφανίσεις της. Είναι γεγονός πως ανατρέχουμε συχνά στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram για να πάρουμε ιδέες και έμπνευση από τα looks της. Κάθε outfit της Δούκισσας μας εντυπωσιάζει και πραγματικά ομολογούμε ότι ο στυλίστας της, Μάρκος Ανδριώτης, κάνει εξαιρετικές ενδυνατολογικές επιλογές που ταιριάζουν άψογα στην παρουσιάστρια και την αναδεικνύουν.

Πριν λίγες ημέρες η Δούκισσα έκανε μια πολύ ανοιξιάτικη εμφάνιση στο «Super Makeover» φορώντας πορτοκαλί satin φόρεμα στο οποίο πρόσθεσε μια λεπτή ζώνη για να τονίσει την μέση της. Το υπέροχο girly look ολοκληρώθηκε με δετές γόβες σε έντονο πορτοκαλί χρώμα από τη νέα συλλογή της διάσημης εταιρίας υποδημάτων Envie Shoes. «Life is a peach! So sweet and desired like my new heels», έγραψε η ξανθιά καλλονή κάτω από την φωτογραφία της και εμείς συμφωνούμε απόλυτα.

Δες επίσης: Πέντε συνήθειες που μόνο οι πολύ στυλάτες γυναίκες έχουν

https://www.instagram.com/p/CMRj9uZFk57

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Δούκισσας αυτό τον καιρό.