Πέντε συνήθειες που μόνο οι πολύ στυλάτες γυναίκες έχουν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Πέντε συνήθειες που μόνο οι πολύ στυλάτες γυναίκες έχουν

Υιοθέτησέ τες και θα δεις πώς θα βελτιωθεί το look σου στο λεπτό!

To FOMO (Fear of missing out) ήταν η κοινωνική μάστιγα της προ-Covid19 εποχής. Ο φόβος του να μένει κάποιος στο περιθώριο, να μην ακολουθεί τις τάσεις, να μην γνωρίζει τα νέα στέκια, τις hype συνήθειες. Να μην ενσωματώνεται με το trendy ρεύμα της εποχής. Η πανδημία κάπως έκανε αυτόν τον πλασματικό φόβο τις αντικοινωνικοποίησης να καταλαγιάσει και τον μετέφερε σε άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εντός σπιτιού. Στoν άτυπο διαγωνισμό μαγειρικής, παραδείγματος χάριν, που όλες είχαμε «δηλώσει συμμετοχή» στο πρώτο lockdown. ‘Η στα gym trends που εξασκούσαμε στο σαλόνι μας με θρησκευτική ευλάβεια.

Αυτός ο φόβος της περιθωριοποίησης δεν αφορά όμως μόνο τη ρουτίνα και τις δραστηριότητές μας, αφορά και τον τρόπο που ντυνόμαστε. Βλέπεις πολλές κοπέλες να κάνουν copy paste όλο το outfit που υπάρχει στην κεντρική σελίδα του e-shop των Zara ή να μπαίνουν σε ένα μαγαζί (όταν αυτά ήταν ακόμα ανοιχτά) και να αγοράζουν το σύνολο της βιτρίνας αυτούσιο. Χωρίς καμία διάθεση να το αλλάξουν έστω και λίγο. Δυστυχώς το να θες να αντιγράψεις το look της αγαπημένης σου Influencer στο Instagram είναι ένδειξη ανασφάλειας, όχι τρόπος ενσωμάτωσης σε μία ιδεατή κοινωνία όπου όλες είναι καλοντυμένες και κομψές.

https://www.instagram.com/p/CMIHlL3D060

Οι πραγματικά στυλάτες γυναίκες δεν ακολουθούν τις νόρμες, δεν αντιγράφουν καμία. Ακολουθούν μόνο το ένστικτο και τη φαντασία τους και τηρούν ευλαβικά τους πέντε χρυσούς fashion κανόνες που θα δεις στην παρακάτω gallery. Μάθε ποιες είναι οι συνήθειες των ultra stylish κοριτσιών και δες πώς μπορείς να τις ενσωματώσεις στις δικές σου για να ντύνεσαι πραγματικά μοναδικά χωρίς να χάσεις τα στοιχεία του χαρακτήρα σου που σε κάνουν τόσο ξεχωριστή!
Δες επίσης: Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο πιο πολύ δικαιώνονται τα fluffy slippers