Αυτά είναι τα must have παπούτσια από τη συνεργασία Ugg x Molly Goddard

Sabine Camhi
Αυτά είναι τα must have παπούτσια από τη συνεργασία Ugg x Molly Goddard

Η συνεργασία αυτή κάνει σίγουρη την επιστροφή των signature boots, ανάμεσα στις τάσεις της εποχής!

Αν και εσύ μέσα στο lockdown ερωτεύτηκες τα indoor παπούτσια και τις παντόφλες, τότε η συνεργασία του αυστραλέζικου brand Ugg με τη σχεδιάστρια μόδασ Molly Goddard -με έδρα της το Λονδίνο- που μόλις κυκλοφόρησε, είναι σίγουρα για σένα.

Η συλλογή έκανε το ντεμπούτο της αρχικά στην παρουσίαση της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο. Περιλαμβάνει τρία διαφορετικά, τολμηρά και «αφράτα» σχέδια, συγκεκριμένα: platform clogs σε κόκκινο, πράσινο και μπλε μαρέ, για όλα τα πάρτι σου μέσω του Zoom και χνουδωτές παντόφλες, διαθέσιμες σε ροζ και κόκκινο, ιδανικές για βράδια με takeout και Netflix. Και, φυσικά, υπάρχει και ένα ζευγάρι από τις go-to, μαύρες mini μπότες του brand με λευκά σχέδια.

Για την πασαρέλα της σεζόν Spring/ Summer 2021, η Goddard συνδύασε αυτές τις πλατφόρμες και παντόφλες με τα signature ογκώδη και σε έντονα χρώματα φορέματά της φτιαγμένα από τούλι και βαμβάκι. Επίσης, πολύχρωμες κάλτσες μέχρι το γόνατο φορέθηκαν μέσα από τα clogs, κάποιες στην ίδια φωτεινή απόχρωση και άλλες σε ένα συμπληρωματικό χρώμα. Οι παντόφλες συνδυάστηκαν με μεγάλα φορέματα με στόχο να τραβήξουν την προσοχή.

Κράτα αυτήν τη συλλογή για τον μετά-πανδημικό κόσμο, όταν μπορέσεις να ξανά φορέσεις τα φανταχτερά σου φορέματα και τις πλατφόρμες, ή για την WFH (work from home) ρουτίνα σου.

Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στη συλλογή UGG x Mollard Goddard, της οποίας οι τιμές κυμαίνονται από €330,00 έως €370,00. Δες όμως πρώτα τις φωτογραφίες στην gallery παρακάτω για έμπνευση.

Δες επίσης: Oκτώ ultra stylish τρόποι για να φορέσεις τη φούστα σου τώρα