15 celebrities που υιοθέτησαν ήδη την πιο hot τάση στα μαγιό για φέτος

15 celebrities που υιοθέτησαν ήδη την πιο hot τάση στα μαγιό για φέτος

Το trend που θα βλέπεις παντού αυτό το καλοκαίρι.

Τι κι αν βρισκόμαστε ακόμα εν μέσω της ανοιξιάτικης σεζόν, έχουμε ήδη πάρει μια πρώτη εικόνα για όλα τα trends που αναμένεται να κυριαρχήσουν φέτος στα μαγιό. Η θερμοκρασία ανεβαίνει καθημερινά ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα αρκετοί να σπεύδουν από τώρα στις παραλίες για ηλιοθεραπεία και συλλογή βιταμίνης D.

Την ίδια ώρα πολλές celebrities (Jennifer Lopez, Kylie Jenner κ.ά) έχουν ήδη φορέσει τα bikinis και τα ολόσωμά τους, εντυπωσιάζοντας τα πλήθη. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια «πήραν φωτιά» όταν πόζαραν λίγο αργότερα στο Instagram, δείχνοντάς μας την μεγαλύτερη τάση στα μαγιό για φέτος.

Σε περίπτωση που δεν πάει κάπου το μυαλό σου, είμαστε εδώ για να σε διαφωτίσουμε. Αναφερόμαστε στα neon (ή φωσφοριζέ) μαγιό, δηλαδή αυτά με έντονο χρώμα. Αποτελούν αγαπημένη επιλογή των γυναικών τα τελευταία χρόνια και ταιριάζουν σε όλες ανεξαρτήτου ηλικίας. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να βρεις την κατάλληλη απόχρωση για το δέρμα σου που θα σε κολακέψει ενώ παράλληλα θα αναδείξει το ακαταμάχητο στυλ σου.

Κίτρινο, ανοιχτό πράσινο, ροζ και πορτοκαλί παραμένουν για ακόμη μια χρονιά οι πιο περιζήτητες και hot αποχρώσεις. Ωστόσο μπορείς πάντα να διαλέξεις αυτήν που σου αρέσει περισσότερο ανάμεσα στην πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων που υπάρχει στη αγορά.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις 15 αγαπημένες celebrities που υιοθέτησαν το trend χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Δες επίσης: 6 χρώματα που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τους fashion experts

https://www.instagram.com/p/CL2WDsWprwt

Πηγή κεντρικής: @haileybieber