Με αυτήν την εμφάνιση η Kim Kardashian κάνει και πάλι επίκαιρο το camo μοτίβο των 00s

Sabine Camhi
Με αυτήν την εμφάνιση η Kim Kardashian κάνει και πάλι επίκαιρο το camo μοτίβο των 00s

Το military style θα κατακτήσει και πάλι τον κόσμο της μόδας!

Τα 00s υπήρξαν η πιο τολμηρή και εκκεντρική δεκαετία για τη μόδα. Θυμάσαι όταν φορούσαμε φορέματα πάνω από τζιν; Ή όταν οι Juicy Couture φόρμες θεωρούνταν must have για κάθε γκαρνταρόμπα; Όταν σκεφτόμαστε το Y2K στυλ (που καλύπτει δηλαδή τα τέλη της δεκαετίας του '90 και τις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 2000), θυμόμαστε επίσης τα camouflage prints, τα οποία βρίσκαμε στα πάντα: από μεγάλες τσάντες έως και παντελόνια cargo. Stars όπως η Jennifer Lopez και η Fergie το φορούσαν παντού, αν και οι Destiny’s Child πέτυχαν το καλύτερο all-over camo look εκείνη την περίοδο (ειδικά στο μουσικό τους βίντεο «Survivor» και στα Grammys το 2001).


https://www.instagram.com/p/CFhz81_lNen

Επιστρέφοντας γρήγορα στο παρόν, η Kim Kardashian - η βασίλισσα των φωτογραφιών στο Instagram - απότισε φόρο τιμής στην throwback τάση με τον δικό της τρόπο. Η reality star πόζαρε στο σπίτι της με ένα σέξι camouflage look από πάνω μέχρι κάτω: Αυτό αποτελούταν από ένα διάφανο, vintage, mini φόρεμα του οίκου Dior καθώς και μπότες μέχρι το γόνατο από το brand Vêtements. Εδώ μπορεί να φαίνεται πως επιδιώκει να γίνει το τέταρτο μέλος των Destiny’s Child, αλλά «η απόπειρά» της φαίνεται σίγουρα πιο μοντέρνα. Μια παρόμοια εμφάνιση την δεκαετία του 2000, για παράδειγμα, θα είχε ακόμα ένα ασορτί καπέλο, μια τσάντα και μια ζώνη. Η Kelly, η Beyoncé και η Michelle θα ήταν σίγουρα πολύ περήφανες γι΄ αυτήν.

Δες στην gallery παρακάτω την εμφάνιση της Kim αλλά και πώς υιοθέτησαν την τάση άλλες influencers για να πάρεις και εσύ ιδέες για τα δικά σου σύνολα αυτήν τη σεζόν.
Δες επίσης: Τα πιο κομψά ανοιξιάτικα cardigans για να εντυπώσεις ακόμα και μέσα από την κάμερα του laptop σου