Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε τον ωραιότερο και πιο διαχρονικό χρωματικό συνδυασμό

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε τον ωραιότερο και πιο διαχρονικό χρωματικό συνδυασμό

Ακόμη ένα look της παρουσιάστριας που μας ενθουσίασε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής χρονιάς. Η λαμπερή παρουσιάστρια και η ομάδα της μας κρατούν καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Love it».

Έτσι εμείς συντονιζόμαστε στους δέκτες μας για να ενημερωθούμε, να ψυχαγωγηθούμε και φυσικά να αντλήσουμε έμπνευση από τις υπέροχες ενδυματολογικές της επιλογές. Η Αγγελική Μαρτσέκη, στυλίστρια της Ιωάννας, έχει καταφέρει να απογειώσει την εικόνα της παρουσιάστριας αφού κάθε της εμφάνιση στο πλατό είναι άκρως κομψή, θηλυκή και προσεγμένη. Σύνολα που αποπνέουν φινέτσα, σέξι φορέματα και looks με girly ύφος αναδεικνύουν πλήρως την παρουσιάστρια και της χαρίζουν δικαίως μια θέση στην λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών της Ελληνικής TV.

Κάθε φορά λοιπόν που χάνουμε κάποιο από τα looks της, ανατρέχουμε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και ανανεώνει αρκετά συχνά. Πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Μαλέσκου πόσταρε μερικές φωτογραφίες με ένα σύνολο που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Συγκεκριμένα πόζαρε στο φακό με μαύρο κολάν από δερματίνη, ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα και ψηλοτάκουνες γόβες. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με τον πιο girly τρόπο η μαύρη κορδέλα που πρόσθεσε στα μαλλιά της, δίνοντας vibes από τα 60's. Το μόνο σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο outfit συγκαταλέγετα στα καλύτερα που έχει φορέσει μέχρι στιγμής.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Έχεις βαρεθεί τα μπλε denim ρούχα; Σου προτείνουμε τις χρωματιστές εναλλακτικές τους!

https://www.instagram.com/p/CMxXfjvJfGO

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την υπέροχη εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου.