Emma Watson: τρεις εμφανίσεις σε μια ημέρα

Emma Watson: τρεις εμφανίσεις σε μια ημέρα

Η πρωταγωνίστρια των ταινιών Harry Potter, Emma Watson, ταξίδεψε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου μέχρι τη Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας «Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2» και προκάλεσε στυλιστικό πανικό.

Θέλοντας να υποστηρίξει τον τίτλο του fashion icon που της έχουν χαρίσει, η πρωταγωνίστρια της αμερικανικής Vogue που κυκλοφορεί, Emma Watson, άλλαξε τρεις φορές ρούχα μέσα σε μία ημέρα, καθώς έπρεπε να παρευρεθεί σε τρία διαφορετικά events.

Τη Δευτέρα, βλέπετε, στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε η αμερικανική πρεμιέρα της ταινίας «Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2» και η Emma από το πρωί είχε να εμφανιστεί σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές και μετά στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί. Έτσι ξεκίνησε φορώντας ένα Prada πλισέ φόρεμα με Peter Pan γιακά κεντημένο με πούλιες και παρευρέθηκε θυμίζοντάς μας την iconic Twiggy στην εκπομπή «Today» εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα.

Στη συνέχεια άλλαξε outfit για να εμφανιστεί στην εκπομπή «Late Show with David Letterman» και φόρεσε μια Balmain δημιουργία με Christian Louboutin wedges (αν σας θυμίζουν κάτι αυτά τα παπούτσια, έχετε δει να φορά παρόμοια η Kate Middleton αρκετές φορές) θυμίζοντάς μας τραγουδίστρια σε τριτοκλασάτο μπουζουξίδικο, καθώς αυτό το συνδυασμό παγετέ φορέματος με έναν ώμο μαζί με πλατφόρμες, μόνο το style icon της χρονιάς δεν πρέπει να φορά.

Τέλος, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα φορώντας μια κεχριμπαρένια Bottega Veneta τουαλέτα με πολύ έντονο raccoon μακιγιάζ που δίχασε. Απ' τη μια η τουαλέτα αυτή με τη σατέν φούστα και το λινό bustier είναι υπέροχη, αλλά από την άλλη δεν ξέρουμε αν τελικά τη «φορά ή αν η Emma καταφέρνει να την αναδείξει. Τελικά ήταν επιτυχημένη στυλιστικά αυτή η Δευτέρα για την μικρούλα Emma ή όχι; Μάλλον η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.