Ο εναλλακτικός τρόπος που φοράνε οι stars το μαγιό τους

Ο εναλλακτικός τρόπος που φοράνε οι stars το μαγιό τους

Μία γνωστή και πολύ αγαπημένη τάση απέκτησε cool παραλλαγές.

Ο καιρός έχει φτιάξει πολύ τις τελευταίες μέρες. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να είχε ένα ξαφνικό κρύο που μας έβαλε στη λογική του χειμώνα, όμως, η θερμοκρασία επανήλθε στα αναμενόμενα για την εποχή επίπεδα και συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει: Ανυπομονούμε για το καλοκαίρι. Όταν, όμως, είσαι σε αυτό το mentality, δεν μπορείς παρά να σκέφτεσαι τα μαγιό και τα σχέδια που πρόκειται να φορέσεις σε μερικούς μήνες από τώρα.

Οι celebrities, πάντως, έχουν μπει εδώ και αρκετό καιρό σε αυτήν τη λογική. Οι λογαριασμοί τους στο Instagram είναι γεμάτοι με φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρουν με τα μαγιό της επιλογής τους. Αναμενόμενα, οι αγαπημένες μας διάσημες έχουν τις δικές τους προτάσεις και βλέπουμε τους τρόπους που εμπνέονται για να κάνουν το δικό τους statement στο κομμάτι της μόδας.

Από την περσινή χρονιά, τα μαγιό με τις λεπτομέρειες με κορδόνια είναι στη μόδα. Σε κάθε χρώμα και ύφασμα. Ουσιαστικά δημιουργούν μία σέξι και στυλάτη πρόταση που πηγαίνει σε κάθε σωματότυπο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Οι celebrities έχουν πάρει αυτό το trend και του έχουν δώσει ένα πολύ διαφορετικό twist. Φοράνε το μαγιό σε μία upside down λογική δημιουργώντας έναν σταυρό στο μπροστινό σημείο του σώματος πάνω από το στήθος ή εναλλακτικά το δένουν για να φτιάξουν ένα δικό τους στράπλες.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που απεικονίζουν ακριβώς αυτό που συμβαίνει με τους πειραματισμούς των celebrities.

Δες επίσης: Οι celebrities μας δείχνουν ποια στυλ μαγιό θα είναι φέτος στη μόδα