Η πρωταγωνίστρια του Bridgerton φόρεσε το πιο πρακτικό jacket της άνοιξης

Η πρωταγωνίστρια του Bridgerton φόρεσε το πιο πρακτικό jacket της άνοιξης

Η ηθοποιός είναι στυλάτη τόσο εντός όσο και εκτός σειράς και μας δίνει ιδέες για τις βόλτες στην καραντίνα.

Τους τελευταίους μήνες, όλος ο κόσμος που αγαπάει τις καλογυρισμένες σειρές βρέθηκε συντονισμένος στο Bridgerton. Η ζωή και οι έρωτες της υψηλής κοινωνίας κατέκτησαν γρήγορα την εντός καραντίνας πραγματικότητα, ενώ οι πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν στα νέα αστέρια της μικρής οθόνης που το κοινό ανυπομονεί να δει σε μία πιθανή νέα σεζόν.

Το Bridgerton, όμως, δεν ξεχώρισε μόνο για την πλοκή και τους ηθοποιούς που στελέχωσαν το cast. Ίσως ακόμα πιο σημαντικό ήταν το ενδυματολογικό κομμάτι και όλα τα κοστούμια και τα υφάσματα που μετέφεραν το κοινό σε μία διαφορετική, πιο γαλαζοαίματη πραγματικότητα.

Η Phoebe Dynevor υποδύθηκε την Daphne Bridgerton και είναι για πολλούς η αγαπημένη τους royal μέσα από τη σειρά. Όπως όλα δείχνουν, ωστόσο, το στυλ δεν είναι μόνο κάτι πολύ οικείο για τον πλαστό της χαρακτήρα, αλλά και για την ίδια στην πραγματική ζωή.

Πρόσφατα, είδαμε την αγαπημένη πια σταρ να απολαμβάνει τη βόλτα της σε μία φανερά πιο χαλαρή διάθεση. Για να είναι άνετη στην έξοδό της, επέλεξε ένα T-shirt με ένα παντελόνι σε αέρινη φόρμα, ενώ το σύνολο συνόδευσε με ένα oversized quilted jacket.

https://www.instagram.com/p/CM88Co_qZw1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πέρα από το ότι το συγκεκριμένο πανωφόρι είναι σε μία απόχρωση που βολεύει με τα περισσότερα ρούχα, πρόκειται και για ένα πολύ πρακτικό ρούχο με βαθιές τσέπες με κουμπώματα που διευκολύνουν την έξοδο του «6», αφού χωράει εκεί τα απαραίτητα.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης ηθοποιού στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Η Kate Middleton φόρεσε το πιο στυλάτο item αυτής της περιόδου