Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε την άνοιξη με το υπέροχο office look της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε την άνοιξη με το υπέροχο office look της

Η εμφάνιση που ξεχωρίσαμε.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται φέτος στην κορυφή της λίστας με τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα. Το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης και μας κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και την εκπομπή "Pop Up".

Εμείς συντονιζόμαστε στους δέκτες μας για να την απολαύσουμε, να μάθουμε όλα τα νέα της επικαιρότητας και της showbiz και φυσικά να πάρουμε έμπνευση από εκείνη σε θέματα στυλ. Η όμορφη παρουσιάστρια συγκαταλέγεται στις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελληνικής TV αφού με την βοήθεια του στυλίστα της Άρη Γεωργιάδη κάνει πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το μόνο βέβαιο είναι πως όταν χάνουμε κάποιο από τα υπέροχα looks της Ηλιάνας στο πλατό, κάνουμε άμεσα κλικ στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο Instagram για να δούμε τι φόρεσε. Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα μια ημέρα μετά την Εθνική μας Επέτειο, η Ηλιάνα εμφανίστηκε πιο chic από ποτέ, με ένα office look που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή.

H παρουσιάστρια επέλεξε ένα καμηλό ψηλόμεσο παντελόνι το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο από τη συλλογή του Zini Boutique. Η καφέ ζώνη του οίκου Valentino και οι nude ψηλοτάκουνες γόβες της ολοκλήρωσαν το ντύσιμο με τον πιο stylish τρόπο και μας υπενθύμισαν ότι διανύουμε την ανοιξιάτικη σεζόν.

Δες επίσης: Βρήκαμε το bag trend που θα φέρει αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη υπέροχες εμφανίσεις της Ηλιάνας στο πλατό.

Πηγή φωτογραφιών: @ilianapapageorgiou