Βρήκαμε τα παπούτσια που έχουν αγαπήσει όλες οι Ελληνίδες celebrities

Βρήκαμε τα παπούτσια που έχουν αγαπήσει όλες οι Ελληνίδες celebrities

To shoe trend που βλέπουμε παντού αυτή την περίοδο.

Βρισκόμαστε και επίσημα πια σε ανοιξιάτικο mood μετά την αλλαγή της ώρας. Η ημέρα έχει αρχίσει να μεγαλώνει ορατά και εμείς ανυπομονούμε να φορέσουμε όλα τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μας για να κάνουμε αργότερα στυλάτες εμφανίσεις.

Η αδυναμία του ωραίου φύλου για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια. Κάθε γυναίκα εντυπωσιάζεται στο θέαμα ενός κομψού και chic ζευγαριού υποδημάτων αφού αποτελούν αναπόπαστο κομμάτι των looks μας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ρητό της αείμνηστης Marilyn Monroe: «Give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world».

Η δύναμη που έχουν τα τακούνια είναι μεγάλη αφού ολοκληρώνουν το ντύσιμό μας με τον πιο θηλυκό και υπέροχο τρόπο. Την ίδια ώρα αναβαθμίζουν σημαντικά την συνολική μας εικόνα ενώ παράλληλα τονίζουν τη γυναικεία μας φύση. Οι αγαπημένες μας celebrities αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας. Είναι αυτές που υιοθετούν πρώτες όλες τις νέες τάσεις, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες που αξίζει να αντιγράψουμε. Εδώ και λίγο καιρό διακρίναμε πως οι Ελληνίδες stars έχουν αγαπήσει ένα συγκεκριμένο shoe trend.

Ο λόγος για τα δετά pumps, δηλαδή τις γόβες που δένουν κομψά γύρω από τον αστράγαλο. Μια ματιά στα social media ήταν αρκετή για να πειστούμε πως η τάση έρχεται για να μείνει και να φέρει αέρα ανανέωσης στα looks μας. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις Ελληνίδες celebs που φόρεσαν επιτυχώς τα δετά pumps παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Δες επίσης: SAG Awards 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά

https://www.instagram.com/p/CMKJWPwrczz
https://www.instagram.com/p/CMSUIa8hWaR

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @ilianapapageorgiou