SAG Awards 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά

Διονυσία Καλαποθαράκου
SAG Awards 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά

Τα 27α ετήσια βραβεία Screen Actors Guild, που τιμούν τους καλύτερους ρόλους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές για το έτος 2020, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Los Angeles.

Τα 27α Screen Actors Guild Awards (aka SAG) πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Shrine Auditorium του Λος Άντζελες και οι A-List stars έδωσαν το «παρών» μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους, τηρώντας έτσι όλα τα μέσα προστασίας απέναντι στον Covid-19, αλλά φορώντας ταυτόχρονα τα πιο εντυπωσιακά σύνολα.

Λίγο μετά τις Χρυσές Σφαίρες και πριν τα BAFTAs και τα Oscars, τα βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών της Αμερικής (γνωστά ως SAG), λειτούργησαν ως ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη δύσκολη, πανδημική πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι, αλλά και ως μία «ανάσα λάμψης» για τη βιομηχανία του θεάματος. Δεκάδες εντυπωσιακές παρουσίες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης φόρεσαν τα καλά τους, έκατσαν στο σαλόνι τους και παρέλαβαν το βραβείο που τους αντιστοιχούσε σε μία τελέτη που έγινε όλη virtual χωρίς την παρουσία κεντρικού παρουσιαστή. Παρ' όλα αυτά, όπως θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, εντυπωσίασαν με τα red carpet looks τους «στρώνοντας» έτσι τον δρόμο για τη μεγαλύτερη βραδιά του Hollywood, την 26η Απριλίου, την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η 93η Απονομή των Βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Πάμε να δούμε αναλυτικά όλα τα looks, και τους σχεδιαστές που κρύβονται πίσω από αυτά, που επέλεξαν οι πιο κομψές κυρίες του διεθνούς star system ώστε να διαλέξουμε το δικό μας αγαπημένο και να ξεκινήσει με μία δόση από «Hollywood glam» αυτή, η νέα, εβδομάδα.
Δες επίσης: Most Wanted: Tα 5 πράσινα ρούχα και αξεσουάρ που καλύπτουν όλο το φάσμα του αγαπημένου χρώματος