Kate Middleton: Από βασίλισσα… Γελαδάρισσα

Kate Middleton: Από βασίλισσα… Γελαδάρισσα

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανίσεις για τη μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας την ίδια εβδομάδα.

Η Kate Middleton, νυν Δούκισσα του Κέιμπριτζ και μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας, δεν είναι η Lady D που όλοι λάτρεψαν, αλλά έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της μύθο, ιδιαίτερα με τις στυλίστικές της επιλογές, οι οποίες από τους πρώτους μήνες που εμφανίστηκε στο προσκήνιο κατάφεραν να κάνουν τους δημοσιογράφους να χύσουν τόνους μελάνι με τις αναφορές τους σε αυτές.

Γενικά το στυλ της υπακούει στην λογική της αριστοκρατικότητας, γιατί κάπως πρέπει να δικαιολογήσει και η πρώην κοινή θνητή τους τίτλους που έχει πάρει, αλλά ως γνήσια Αγγλίδα δεν έχει κόμπλεξ να εμφανιστεί με τις αναπάνταχες δημιουργίες.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η κυρία Middleton εντυπωσίασε και ξεχώρισε ανάμεσα στον πακτωλό των κακοντυμένων στο gala των BAFTA στο Καναδά με την Alexander McQueen τουαλέτα της (McQueen και Zara πρέπει να είναι τα αγαπημένα της ρούχα αν κρίνουμε από τη συχνότητα που τα φορά), αλλά δύο μέρες μέτα έκλεψε πάλι τα βλέμματα ως γελαδάρισσα με στενά jeans και καπέλο Clint Eastwood στην ίδια περιοδεία.

Και να θέλουμε να την κακολογήσουμε δεν μπορούμε όμως γιατί η νεαρά είναι πάντα τόσο όμορφη και εντυπωσιακή, ό,τι και αν φορά.