20 υπέροχες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό που μας έχουν λείψει

20 υπέροχες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό που μας έχουν λείψει

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση και εμείς ανασύρουμε μερικά από τα πιο ωραία outfits που έχει δημιουργήσει ανά διαστήματα.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει όλους αυτούς τους μήνες ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν σε κάποια ζώνη της τηλεόρασης. Η ανακοίνωση της παραίτησής της ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία και, παρά το ότι η παρουσιάστρια ήταν πολύ ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram, η απουσία της ήταν πολύ αισθητή. Το ίδιο ξαφνικά ανακοινώθηκε σήμερα η επιστροφή της και, μάλιστα, στο πρώτο της σπίτι, στο Mega.

Αναμενόμενα, ο ενθουσιασμός του κόσμου στο άκουσμα της είδησης ήταν μεγάλος και ένα σημαντικό κομμάτι της ανυπομονησίας εστιάζει στον ενδυματολογικό τομέα. Η Ελένη είναι μία παρουσιάστρια που έχει προτείνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Φορέματα, παντελόνια, πουκάμισα, pumps σε μία ευρεία ποικιλία σχεδίων, κοψιμάτων και χρωμάτων έχουν περάσει κατά καιρούς από την τηλεόραση και αμέσως μετά και από το προφίλ της, δημιουργώντας στην κάθε γυναίκα την ανάγκη να τα αποκτήσει ή να τα αντιγράψει.

Ως γνωστόν, η Ελένη έχει ένα πολύ κομψό αλλά «φρέσκο» στυλ, ακόμα και στις εμφανίσεις που κάνει εκτός δουλειάς, σε πιο προσωπικό επίπεδο. Επιλέγει συνήθως ρούχα που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τονίζει τα δυνατά της σημεία.

Στην παρακάτω gallery, έχουμε συγκεντρώσει 20 από τις ωραιότερες εμφανίσεις της στο πλατό που μας έχουν λείψει.

Δες επίσης: Η λεπτομέρεια σε φορέματα και φούστες που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου