House of Fame: Το ασημί jumpsuit της Ελένης Φουρέιρα είναι ο ορισμός του glam

House of Fame: Το ασημί jumpsuit της Ελένης Φουρέιρα είναι ο ορισμός του glam

Πιο λαμπερή από ποτέ η παρουσιάστρια. 

Το έβδομο live του μουσικού reality «House of Fame» ξεκίνησε πριν μερικά λεπτά με τους κριτές- Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Φοίβο και Γιώργο Αρσενάκο- να είναι στις θέσεις τους και την παρουσιάστρια, Ελένη Φουρέιρα, να μας γοητεύει για ακόμη μια φορά με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελένη φέτος μάς έχει εκπλήξει θετικά με τις στυλιστικές της επιλογές και κάθε Παρασκευή εκείνη και η ασυναγώνιστη ομάδα της βάζουν τα δυνατά τους με το αποτέλεσμα να τούς ανταμείβει. Σήμερα, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει δημιουργία του στυλίστα της, Μάρκου Ανδριώτη, η οποία ήταν... άκρως αποκαλυπτική. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο stage του House of Fame με ολόσωμη, ασημί φόρμα με glitter, βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με παπούτσια Miu Miu και κοσμήματα Danelian diamonds club.

Όπως πάντα τα μαλλιά της έχει επιμεληθεί ο hairstylist, Χρήστος Μπαϊραμπάς, κάνοντάς της ένα wet look και προσθέτοντας αφέλειες, ενώ το μακιγιάζ της με το sexy cat eye look ήταν δια χειρός... Παντελή Τουτουντζή.

Στο παρακάτω βίντεο και στην gallery μπορείς να δεις αναλυτικά την ultra chic αποψινή εμφάνιση της Ελένης. Στην gallery, θα δεις επιπλέον και όλα τα outfits που έχει φορέσει η παρουσιάστρια από την αρχή των live shows μέχρι και σήμερα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.



Να σου υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή αποχώρησε ο Obi, ενώ οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Κόνι, η Αλεξάνδρα και ο Μηνάς. Μένει να δούμε ποιος θα οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου της Μουσικής Ακαδημίας στο τέλος της αποψινής βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/CNdHTC5l4oc

Διάβασε ακόμα: Γιατί κρατάνε όλοι αυτήν τη μικροσκοπική τσάντα στο Instagram;