Γιατί κρατάνε όλοι αυτήν τη μικροσκοπική τσάντα στο Instagram;

Sabine Camhi
Γιατί κρατάνε όλοι αυτήν τη μικροσκοπική τσάντα στο Instagram;

The smaller, the better!

Οι τσάντες πιθανότατα δεν πρωταγωνίστησαν στην γκαρνταρόμπα σου κατά τη διάρκεια της καραντίνας, και, αν κρατούσες συστηματικά κάποιες, αυτές θα ήταν ενδεχομένως κάποιες μεγάλες τσάντες tote στις οποίες μπορείς να βάλεις τα ψώνια σου, τη μάσκα προσώπου σου, το απολυμαντικό χεριών και τα γάντια μιας χρήσης. Αυτό πιθανότατα εξηγεί γιατί η νέα τσάντα που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η πιο μικροσκοπική που έχεις δει. Καθώς ανοίγει ξανά η χώρα μας, είμαστε έτοιμοι να υιοθετήσουμε την πιο μη πρακτική τάση που υπάρχει.

Εξάλλου, στον κόσμο της μόδας σημασία έχει το στυλ και όχι το μέγεθος. Οι μικροσκοπικές τσάντες αποτελούν σήμα κατατεθέν των πιο κομψών γυναικών και παραμένουν για άλλη μια σεζόν στο προσκήνιο. Η Chanel έχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις και θα σε πείσει να ενδώσεις στη γοητεία του status μιας μίνι it bag.

Οι μικροσκοπικές τις τσάντες έχουν φορεθεί από πολλές influencers. Αν και αρκετές από αυτές έχουν την ίδια – μια ασημένια με μαργαριτάρια που μετά βίας χωράει τα απολύτως απαραίτητα – ο οίκος προσφέρει αρκετές μίνι τσάντες στους πελάτες τoυ γι’ αυτήν την σεζόν.

Η necklace bag, η τσάντα δηλαδή που φοριέται γύρω από το λαιμό, είναι ιδιαίτερα ελκυστική αν ο στόχος σου είναι τελικά να παρατήσεις τις τεράστιες τσάντες tote για τα καλά. Φυσικά, δεν χρειάζεται να αποκτήσεις τη δικιά σου από τη Chanel. Υπάρχουν πολλά άλλα brands στην αγορά. Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποια είναι αυτά και να δεις τις εμφανίσεις που επιβεβαιώνουν τη φράση «the smaller, the better».

Δες επίσης: Tα 10 πιο γνωστά ιταλικά brands που κάθε fashionista πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της