Η Rihanna και η Cara Delevingne βρήκαν το πιο εξωτικό shirt trend

Η Rihanna και η Cara Delevingne βρήκαν το πιο εξωτικό shirt trend

Αυτό το πουκάμισο μας τοποθετεί σε μία νησιώτικη διάθεση, μακριά από την τσιμεντούπολη.

Πάντα είμαστε συντονισμένες για τις εμφανίσεις που κάνουν οι celebrities. Ακόμα και μέσα σε καραντίνα έχουμε πλούσιο υλικό στο οποίο μπορούμε να απευθυνόμαστε για έμπνευση και για περισσότερες ιδέες σχετικά με τις μελλοντικές μας εμφανίσεις. Outfits που οι διάσημες κυρίες με τη βοήθεια των ομάδων τους συνθέτουν και ορίζουν έναν νέο αέρα στο καθημερινό στυλ. Ίσως ακριβώς λόγω του lockdown το ενδιαφέρον μας για τη μόδα έχει αναζωπυρωθεί και μπαίνουμε πια περισσότερο στη διαδικασία να ενδιαφερόμαστε για styling και matching.

Ένα shirt trend, ποτισμένο στο άρωμα των προηγούμενων δεκαετιών, επιστρέφει δυναμικά στη μόδα και το επαναφέρουν οι πιο αγαπημένες σταρ του πλανήτη. Ο λόγος για το Hawaiian shirt, το πουκάμισο που συντίθεται από τα πιο εξωτικά prints, με φοίνικες και φύλλα μεγάλων δέντρων.




Η Rihanna ταίριαξε το Celine πουκάμισό της με μία denim mini φούστα και Amina Muaddi παπούτσια, ενώ άλλες celebrities, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, προτίμησαν διαφορετικούς συνδυασμούς.

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά-σιγά και πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, το κοντομάνικο πουκάμισο αποτελεί μία καλή ιδέα για πανωφόρι. Το εξωτικό print, ωστόσο, δίνει ένα διαφορετικό kick στο τελικό αποτέλεσμα και μας μεταφέρει σε μία φανερά πιο νησιώτικη διάθεση. Ακόμα κι αν βρισκόμαστε καταμεσής της πόλης και των τσιμεντένιων τοίχων που σε τίποτα δε θυμίζουν θαλασσινά και αλατισμένα τοπία.

Δες επίσης: Η Σίσσυ Χρηστίδου παραδίδει μαθήματα στυλ με τα maxi φορέματά της