Αυτά τα ρούχα και αξεσουάρ φορούν τώρα όλες οι αγαπημένες μας celebrities

Αυτά τα ρούχα και αξεσουάρ φορούν τώρα όλες οι αγαπημένες μας celebrities

Τα κομμάτια που αγαπούν οι πιο κομψές γυναίκες και αξίζει να προσθέσουμε στα looks μας.

Οι γυναίκες της showbiz θα αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα στυλ. Είναι εκείνες που φροντίζουν να υιοθετούν πρώτες όλες τις κυρίαρχες τάσεις και να μας δείχνουν πώς να είμαστε κομψές και στυλάτες.

Η αλήθεια είναι πως οι stars διαθέτουν ένα ολόκληρο επιτελείο από fashion experts οι οποίοι φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια πίσω από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Όπως γνωρίζεις καλά κι εσύ, σε καθημερινή βάση επιμελούμαστε μόνες μας τα looks μας γι' αυτό πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο σωστές ενδυματολογικές επιλογές.

Αρκετές φορές έχουμε δει βαρετά, αδιάφορα outfits να απογειώνονται με την προσθήκη ενός αξεσουάρ (μια κομψή τσάντα, μια ζώνη κ.ά) αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο απαραίτητα είναι για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Εξετάζοντας καλά το φωτογραφικό υλικό από διάφορες street style εμφανίσεις των αγαπημένων μας stars, διαπιστώνουμε ότι η καθεμία τρέφει τις δικές της αδυναμίες.

Για παράδειγμα η Katie Holmes δεν αποχωρίζεται ποτέ τα skinny παντελόνια της, η Dua Lipa αγαπά τις κομψές μικρές τσάντες και η Rosie Huntington τα ρούχα σε neutral αποχρώσεις. Εμείς σήμερα κάναμε μια σύντομη έρευνα, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα πιο ξεχωριστά items στα οποία επενδύουν οι celebs αλλά και που μπορείς να τα κάνεις δικά σου.

Δες επίσης: Βρήκαμε το αγαπημένο πανωφόρι των πιο κομψών γυναικών για αυτήν τη σεζόν

Στη gallery που ακολουθεί θα ανακαλύψεις όλα τα fashion trends στα οποία ορκίζονται οι αγαπημένες μας celebrities αυτή τη σεζόν.

Πηγή κεντρικής: @rosiehw