Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το denim look και για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις τους

Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το denim look και για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις τους

Η τάση που έχουν αγαπήσει οι πιο κομψές γυναίκες της εγχώριας showbiz μας είναι πολύ γνώριμη.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Πάσχα έχει ξεκινήσει κι εμείς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε ανοιξιάτικο mood. Ο καιρός είναι εξαιρετικά καλός με αποτέλεσμα να φοράμε ήδη πιο ελαφριά ρούχα κατά τη διάρκεια των καθημερινών μας μετακινήσεων.

Οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες βρίσκονται όπως πάντα στα πόστα τους και φροντίζουν να μας ενημερώνουν, να μας ψυχαγωγούν αλλά και να μας εμπνέουν σε θέματα μόδας και ομορφιάς μέσα από τις εκπομπές τους. Αρκετές παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της εγχώριας showbiz και όχι άδικα.

Καθεμία διαθέτει το δικό της μοναδικό στυλ και κάνει ξεχωριστές ενδυματολογικές επιλογές σύμφωνα πάντα με το προσωπικό γούστο, το σωματότυπο και τις προτιμήσεις της. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα διακρίνουμε πως ένα trend τους έχει «κλέψει» την καρδιά με αποτέλεσμα να το υιοθετούν ολοένα και πιο συχνά.

Μια ματιά στα προφίλ που διατηρούν οι δημοφιλείς παρουσιάστριες στο Instagram ήταν αρκετή για να πειστούμε πως το denim look κυριαρχεί τη φετινή άνοιξη. Τζιν φορέματα, πουκάμισα, σορτς και ολόσωμες φόρμες αποτελούν την νέα στυλιστική εμμονή των stars, οι οποίες μας χαρίζουν καθημερινά υπέροχες εικόνες.

Δες επίσης: 5 μεταβατικά ρούχα που μετατράπηκαν σε «απαραίτητα» μέσα στο lockdown

https://www.instagram.com/p/CMrUeVJp8CY

https://www.instagram.com/p/CM9gHUZB69c

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις Ελληνίδες celebrities που παρέδωσαν μαθήματα στυλ με τις denim εμφανίσεις τους.

Πηγή κεντρικής: @ilianapapageorgiou