Η Jennifer Lopez μόλις «έσπασε» έναν από τους βασικότερους στυλιστικούς κανόνες

Η Jennifer Lopez μόλις «έσπασε» έναν από τους βασικότερους στυλιστικούς κανόνες

Η Λατίνα star γνωρίζει καλά πως να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση αψηφώντας τυχόν περιορισμούς.

Η Jennifer Lopez είναι αναμφίβολα μια από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές παρουσίες της παγκόσμιας showbiz. Η Λατίνα star διαθέτει ένα σώμα που πολλές θα ζήλευαν με αποτέλεσμα να δείχνει απλά υπέροχη μέσα σε κάθε ρούχο.

Στο πέρασμα του χρόνου η τραγουδίστρια δεν έχει διστάσει να πειραματιστεί με την εικόνα της αφού έχει δοκιμάσει κάθε κυρίαρχο στυλ και trend της εκάστοτε χρονιάς. Το μόνο σίγουρο είναι πως η J.Lo έχει αποδείξει περίτρανα ότι μπορεί να υποστηρίξει κάθε ενδυματολογική της επιλογή στο έπακρο.

H 51χρονη βασίλισσα της μουσικής βιομηχανίας μπορεί να δηλώνει επίσημα πια ελεύθερη και ωραία μετά τον χωρισμό της με τον Αlex Rodriguez. Πριν λίγα 24ωρα η Jennifer μας πληροφόρησε ότι βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας "Shotgun Wedding", ποστάροντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η Jennifer ποζάρει με εμφανώς casual διάθεση ενώ φορά μπεζ παντελόνι φόρμας και λευκό crop top που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της. Κοιτώντας λίγο καλύτερα όμως το συγκεκριμένο look διαπιστώσαμε πως τα κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει στα χέρια και τον λαιμό είναι σε αποχρώσεις του χρυσού και του ασημί. Ναι, η Λατίνα αποφάσισε να αψηφήσει τον στυλιστικό κανόνα που αναφέρει πως δεν φοράμε ταυτόχρονα χρυσά και ασημένια αξεσουάρ, παραδίδοντας για ακόμη μια φορά μαθήματα στυλ.

Δες επίσης: Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το denim look και για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις τους

https://www.instagram.com/p/CNfxeIXpVtf

Πηγή φωτογραφιών: @jlo