Oδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια flat παπούτσια στα πιο κομψά ανοιξιάτικα χρώματα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια flat παπούτσια στα πιο κομψά ανοιξιάτικα χρώματα

Boat shoes, pointy, μπαλαρίνες και oxfords στις πιο κομψές αποχρώσεις της εποχής!

Την άνοιξη όλα πρέπει να είναι «πιο εύκολα» σε σχέση με τον χειμώνα. Ο καιρός πρέπει να σου επιτρέπει να περπατάς χωρίς να χρειάζεσαι χοντρά πανωφόρια και μία ομπρέλα μέσα στην τσάντα. Η δουλειά σου πρέπει να σταματάει νωρίς το απόγευμα για να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Οι συνταγές, με τις οποίες πειραματίζεσαι στην κουζίνα, πρέπει να πετυχαίνουν αλλά και να απαιτούν ελάχιστα υλικά και λίγο χρόνο, γιατί ποια θέλει να περνάει τη μισή της ημέρα βλέποντας τον φούρνο. Ακόμα και τα παπούτσια σου πρέπει flat για να μπορείς να κινείσαι γρήγορα και να μην ταλαιπωρείσαι πάνω σε ψηλοτάκουνα. Μετά από τόσους μήνες σε lockdown, άλλωστε, όλες συνηθίσαμε λίγο παραπάνω σε easy loungewear και πρακτικά ρούχα.

Αυτήν την άνοιξη, λοιπόν, που προετοιμαζόμαστε για το πρώτο καλοκαίρι «της ελευθερίας μας», μετά από έναν χρόνο σε πανδημία και αυτοπεριορισμό, δεν έχουμε κανένα λόγο να δυσκολέψουμε τη ζωή μας, το ακριβώς αντίθετο! Πρέπει να την κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολη και απλή και θα το πετύχουμε αρχίζοντας από το στυλ μας και τις ενδυματολογικές επιλογές μας. Γιατί εκτός από τα high heels που έχουμε επιθυμήσει, υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα στυλ flat παπουτσιών που «φέρνουν την άνοιξη στην ντουλάπα μας» χωρίς «να φέρουν», όμως, μαζί τους την παραμικρή «ταλαιπωρία».

Power flats, μυτερά, mules, μπαλαρίνες και πολλά άλλα ζευγάρια χωρίς τακούνι περιμένουν να τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery και να τα ψωνίσεις asap, ώστε το φετινό Πάσχα να σε βρει με «δώρο παπούτσια» (από εσένα για εσένα) στα πιο cool, φωτεινά ή παστέλ χρώματα της σεζόν. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Most Wanted: Tα 5 cream ρούχα και αξεσουάρ που θα «φωτίσουν» τα looks σου