Στο φετινό κόκκινο χαλί των Oscars η πιο hot τάση ήταν να ντυθείς... Oscar!

Sabine Camhi
Στο φετινό κόκκινο χαλί των Oscars η πιο hot τάση ήταν να ντυθείς... Oscar!

Aς δούμε το χρυσό trend που κέρδισε τις εντυπώσεις.

 

Υπάρχει ένα πράγμα στο μυαλό κάθε υποψηφίου στα Όσκαρ: να πάρει στο σπίτι του/της έναν από αυτά τα μικρά, χρυσά αγαλματίδια. Και στη φετινή 93η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, αρκετοί stars φαίνεται πως ήθελαν να εκδηλώσουν τον ενθουσιασμό τους με το να έρθουν ντυμένοι στο κόκκινο χαλί… σαν τα ίδια τα Όσκαρ. Και γιατί όχι;

Πριν ξεκινήσει η τελετή, οι stars Leslie Odom Jr., Carey Mulligan και Andra Day πήγαν όλοι στο κόκκινο χαλί με χρυσά σύνολα εμπνευσμένα από τα διάσημα αγαλματίδια. Ο Odom Jr., του οποίου το σύνολο είχε σχεδιάσει ο Avo Yermagyan, φόρεσε ένα χρυσό σακάκι από τον οίκο Brioni με ένα πουκάμισο και μια ασορτί γραβάτα.

Τόσο η Mulligan όσο και η Day επέλεξαν τολμηρά, μεταλλικά σύνολα, τα οποία θα ήταν εντυπωσιακά ανεξάρτητα από το χρώμα τους. Η Mulligan, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Promising Young Woman», φόρεσε ένα στράπλες μπλουζάκι, και μια ψηλόμεση φούστα από κάτω καλυμμένη με χιλιάδες πούλιες και sequins του οίκου Valentino. Ολοκλήρωσε το look με διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια. Και το Vera Wang φόρεμα της Andra Day ήταν πολύ σέξι αφού είχε άνοιγμα στο πόδι. Το φόρεμα της Day ήταν και αυτό φτιαγμένο από πραγματικό μέταλλο, ως αποτέλεσμα μιας συνεργασίας της σχεδιάστριας με έναν επαγγελματία ηλεκτροσυγκολλητή. Έχουμε δει χρυσά σύνολα στα Academy Awards και στο παρελθόν ωστόσο.

Η Emma Stone, η Sandra Bullock και η Meryl Streep είναι κάποιες από τις διάσημες ηθοποιούς που παρέλαβαν τα βραβεία τους φορώντας αυτό το χρώμα.

hot_tasi_sta_oscars7.jpg

Δες στην gallery παρακάτω, λοιπόν, όλες τις χρυσές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscars 2021!

Δες επίσης: Πέντε κομψά fashion brands που ανήκουν σε μητέρες και κόρες