Oscars 2021: Βρήκαμε τι φόρεσαν οι stars στα φετινά after parties

Τσακιρίδου Χριστίνα
Oscars 2021: Βρήκαμε τι φόρεσαν οι stars στα φετινά after parties

Όλες οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ είχε λάμψη, αίγλη και φυσικά εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Oι celebrities και τα επιτελεία τους, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με τις: Zendaya, Vanessa Kirby, Carey Mulligan και Andra Day να κλέβουν τις εντυπώσεις με τις glam δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί εξακολουθούν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου κι εμείς δεν έχουμε παρά να τις χαζεύουμε. Κάθε χρόνο μετά την λαμπερή τελετή διοργανώνεται το περίφημο Vanity Fair after party όπου οι stars δίνουν το «παρών» και γιορτάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η εν εξελίξει πανδημία του covid-19 δεν επέτρεψε φέτος να συμβεί αυτό το φαντασμαγορικό event ωστόσο ο Elton John φρόντισε να οργανώσει το πιο iconic party των τελευταίων ετών και φυσικά για καλό σκοπό.

«Φέτος, φέρνουμε το Όσκαρ Πάρτι μας στα σπίτια των ανθρώπων για πρώτη φορά εικονικά για μια αξέχαστη βραδιά με τον Ντέιβιντ, εμένα, τον αγαπητό μας φίλο Νιλ Πάτρικ Χάρις και την απίστευτη Dua Lipa και πολλά υπέροχα ονόματα έκπληξη» δήλωσε ο Έλτον Τζον. «Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η μία πανδημία δεν θα παρακάμψει την άλλη και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους 38 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν με τον ιό HIV σε όλο τον κόσμο και χρειάζονται τη φροντίδα, την αγάπη και την υποστήριξή μας, οπότε ελπίζουμε ότι όλοι θα ενωθούν μαζί μας για αυτό το ξεχωριστό- μοναδικό πριν τα Όσκαρ Πάρτι» τόνισε.

Η live streamed εκδήλωση προβλήθηκε σε θαυμαστές από ολόκληρο τον κόσμο έναντι 19.99 δολαρίων με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο Ίδρυμα Έλτον Τζον για τη Μάχη κατά του AIDS. Την ίδια ώρα οι celebrities δεν δίστασαν να φορέσουν τα καλά τους για να γιορτάσουν σε διαφορετικά parties που στήθηκαν στην πόλη του Los Angeles. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα εντυπωσιακά looks των stars που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας

Δες επίσης: Oscars: Amanda Seyfried και Regina King εμφανίστηκαν με κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου

https://www.instagram.com/p/COHu7WWBiMB
https://www.instagram.com/p/COIfQVlIcLn
https://www.instagram.com/p/COIZittMirS

Πηγή κεντρικής: apimages.com