Η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε το φόρεμα που θέλουμε να φοράμε όλο το καλοκαίρι

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε το φόρεμα που θέλουμε να φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ένα σχέδιο που κολακεύει το σώμα και δίνει άνεση στην καθημερινότητα.

Επιτέλους, σήμερα ξυπνήσαμε και ο ουρανός είχε καθαρίσει από την αφρικανική σκόνη που είχε θολώσει το τοπίο και δημιουργούσε την εντύπωση ότι επρόκειτο να βρέξει. Σήμερα, το γαλανό είναι ορατό, η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη και νιώθουμε πιο πολύ από ποτέ ότι το καλοκαίρι έρχεται με γοργούς ρυθμούς. Αυτό, όμως, πέρα από οτιδήποτε άλλο, σημαίνει και ότι έχει φτάσει η στιγμή που αναζητάμε νέα σχέδια για να προσθέσουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Τα ρούχα εκείνα που θα μας βοηθήσουν να εμφανιζόμαστε κομψές αλλά πολύ άνετες στην κάθε καθημερινή μας έξοδο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα κορίτσι που στο στυλιστικό κομμάτι έχει σίγουρα επενδύσει. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από αναρτήσεις, στις οποίες παρουσιάζει τα outfits που την έχουν κερδίσει. Όλον τον χρόνο παρακολουθούσαμε τις εμφανίσεις της και δε δυσκολευτήκαμε να βρούμε αρκετές επιλογές για να αντιγράψουμε στη δική μας καθημερινότητα.

Τώρα, όμως, η αγαπημένη παρουσιάστρια βρήκε ένα υπέροχο φόρεμα σε μία πολύ όμορφη απόχρωση του πράσινου, με μία ζώνη ταμπά για να τονίζεται η μέση και κουμπιά στο ίδιο χρώμα ξεκινώντας από το ντεκολτέ και φτάνοντας μέχρι το τελείωμά του. Το κομψό, καλοκαιρινό σχέδιο συνόδευσε με πέδιλα επίσης σε χρώμα ταμπά.

Δες στην παρακάτω gallery όλες τις φωτογραφίες από το εν λόγω σχέδιο.

Δες επίσης: Δέκα φορές που οι αγαπημένες μας celebrities έγιναν παράνυφες