Η Σοφία Καρβέλα έχει βρει το μυστικό για τις καλύτερες all day εμφανίσεις

Η Σοφία Καρβέλα έχει βρει το μυστικό για τις καλύτερες all day εμφανίσεις

Η σχεδιάστρια μόδας δεν σταματά να μας εμπνέει σε θέματα στυλ.

Η Σοφία Καρβέλα ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Νέα Υόρκη. Η αγάπη της για την μόδα την οδήγησε πρόσφατα σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια αφού εδώ και λίγο καιρό εκείνη και η συνέταιρός της, Phuong Ireland, έχουν ιδρύσει το δικό τους fashion brand με όνομα «Wknd Nation» το οποίο υπηρετούν με πολύ όρεξη, αγάπη, μεράκι και αφοσίωση.

Μια γρήγορη ματιά στο επίσημο Instagram account του brand (@WKNDNATION) αρκεί για να διαπιστώσουμε ότι τα άνετα, comfy ρούχα μπορούν να συνθέσουν υπέροχες all day εμφανίσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Στυλάτα παντελόνια φόρμας, cozy μπλούζες, μονόχρωμα tees, ζακέτες και πολλά άλλα items από τη νέα συλλογή του brand ήρθαν για να μας χαρίσουν άνεση, αυτοπεποίθηση και φυσικά απαράμιλλο στυλ.

Η αγαπητή σχεδιάστρια μόδας, Σοφία Καρβέλα ποζάρει συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φορώντας ρούχα από τις συλλογές του brand. Έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε πρώτες όλα τα νέα σχέδια, να πάρουμε ιδέες και φυσικά να αντιγράψουμε το υπέροχο urban style της.

Πριν λίγες ώρες, η πρώην ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, παρουσιάζοντάς μας το δικό της #ootd. Με εμφανώς casual διάθεση, η Σοφία μας δείχνει πώς μπορούμε να είμαστε chic στο γραφείο αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ.

«I’m telling you. We have the ultimate tee», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις την εν λόγω φωτογραφία αλλά και μερικά από τα καλύτερα looks της μέχρι και σήμερα.

Δες επίσης: Μία συλλογή μαγιό με «επαναστατικό» αέρα και βιώσιμο χαρακτήρα θα κάνει πιο ενδιαφέρον το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/CORNLGohMyW
https://www.instagram.com/p/COavG9iLAS8

Πηγή φωτογραφιών: @thesofiakarvela