5 μαύρα πέδιλα που μπορείς να βάλεις το καλοκαίρι με πολύ κομψό τρόπο, όπως η Δανάη Μπάρκα

Νατάσσα Σχοινά
5 μαύρα πέδιλα που μπορείς να βάλεις το καλοκαίρι με πολύ κομψό τρόπο, όπως η Δανάη Μπάρκα

Η παρουσιάστρια μάς θύμισε τα αγαπημένα μας παπούτσια για τους επόμενους μήνες. 

Με τα μέτρα να έχουν χαλαρώσει αρκετά, η έναρξη μίας νέας πραγματικότητας, κάπου μεταξύ στην προστασία ενάντια στον ιό και στην ανάγκη για ελευθερία, είναι εδώ. Είχαμε ξεσυνηθίσει αρκετά να ετοιμαζόμαστε για να βγούμε έξω. Άλλωστε, δεν είναι ότι είχαμε και πολλά μέρη που μπορούσαμε να επισκεφτούμε. Περισσότερο με τις φόρμες και τα αθλητικά μας ήμασταν, για να είμαστε ειλικρινείς. Και, από ένα σημείο και μετά, δεν παραπονιόμασταν. Ένα είδος ιδρυματισμού, αλλά και στον ενδυματολογικό τομέα.

Τώρα, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Καθώς πηγαίνουμε στο γραφείο και κανονίζουμε και νυχτερινές εξόδους, αναμενόμενα πρέπει να δημιουργούμε πιο περιποιημένες εμφανίσεις. Όχι απαραίτητα ότι θα αφήσουμε κάθε αθλητικό στοιχείο στην άκρη, αλλά θα φορέσουμε, για παράδειγμα, πέδιλα και high heels που δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες.

Η Δανάη Μπάρκα είναι σίγουρα ένα κορίτσι πολύ cool και οι εμφανίσεις της για την εκπομπή της -και όχι μόνο- αποτελούν έμπνευση. Μέσα σε αυτές τις τελευταίες ήταν που παρατηρήσαμε ένα ζευγάρι παπούτσια που μας είχαν λείψει και λόγω κατάστασης και λόγω εποχής. Τα μαύρα πέδιλα είναι κλασική συντροφιά του καλοκαιριού και δίνουν στυλ και κομψότητα στις εμφανίσεις μας. Το bonus; Αναδεικνύουν τα πόδια μας και δίνουν την αίσθηση μεγαλύτερου ύψους από το πραγματικό.

Κάπως έτσι, βρήκαμε πέντε υπέροχα μαύρα πέδιλα που μπορείς να βρεις τώρα στην αγορά.

Ψάχνεις ιδέες για να τα συνδυάσεις; Βρήκαμε τα πιο άνετα και elegant φορέματα για αυτόν τον καιρό