Η Υβόννη Μπόσνιακ φορά το total white look όπως καμία άλλη

Η Υβόννη Μπόσνιακ φορά το total white look όπως καμία άλλη

Το trend που έχει αγαπήσει η σχεδιάστρια μπορούμε εύκολα να υιοθετήσουμε κι εμείς.

Η Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκεται φέτος στην κριτική επιτροπή της εκπομπής μεταμορφώσεων «Style Me Up» και έτσι εμείς έχουμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε καθημερινά στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας είναι αναμφίβολα μία από τις πιο κομψές και λαμπερές γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Γνωστή για την απλότητα και τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές όλα αυτά τα χρόνια, η Υβόννη μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί βασίλισσα των minimal looks. Με μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό από τις εμφανίσεις της εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό διακρίνουμε ότι επιλέγει αρκετά συχνά λευκά ρούχα, τα οποία ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ και την φωτίζουν.

Άσπρα φορέματα, φούστες και λευκά κοστούμια που φορά η όμορφη κριτής, αποτελούν απόδειξη ότι το total white look αναμένεται να κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν. Πριν από λίγο καιρό άλλωστε η ίδια η Υβόννη μας είχε αποκαλύψει την αγάπη που τρέφει για τα μονοχρωματικά σύνολα.

«Λατρεύω τα μόνοχρωματικά looks, τα βρίσκω elegant και απολύτως εντυπωσιακά. Μου αρέσουν πολλά χρώματα αλλά πάντα καταλήγω στο άσπρο, το μαύρο ή σε κάποια παστέλ απόχρωση. Ο λόγος είναι γιατί πάντα νιώθω την απόλυτη φρεσκάδα με τα χρώματα αυτά», μας είχε πει χαρακτηριστικά. Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε με ένα ακόμη total white outfit, ιδανικό για τις ζεστές ανοιξιάτικες ημέρες. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με λευκό παντελόνι, μανκρυμάνικο crop top και sneakers, δείχνοντάς μας πώς να είσαι chic όλες τις ώρες της ημέρας.

Δες επίσης: Η Chiara Ferragni είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Bvlgari

Πηγή κεντρικής: @yvonini