YFSF: Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο εντυπωσιακό maxi φόρεμα

YFSF: Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο εντυπωσιακό maxi φόρεμα

Η παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια της ομάδας της και το αποτέλεσμα για μία ακόμα φορά ήταν εξαιρετικό.

Άλλο ένα επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar προβάλλεται σήμερα στην τηλεόραση και το κοινό, παρά τη μεγαλύτερη ελευθερία στη μετακίνηση, συντονίστηκε για να δει το αγαπημένο του σόου. Οι διαγωνιζόμενοι προετοιμάστηκαν πυρετωδώς για να παρουσιάσουν στους θεατές τις ερμηνείες τους, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου στρατολόγησε το εξαιρετικό της team για να παρουσιάσουν στους τηλεοπτικούς δέκτες άλλη μία εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Η παρουσιάστρια, που λατρεύει ο κόσμος για το ιδιαίτερο ταπεραμέντο και τον bubbly χαρακτήρα της, σήμερα είχε διάθεση να τιμήσει το all-time-classic λευκό ιριδίζον. Το συγκεκριμένο χρώμα τονίζει την απόχρωση της επιδερμίδας της δημιουργώντας και μία αίσθηση αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας.

https://www.instagram.com/p/CO8XVMYsxS3


Το εν λόγω σχέδιο αποτελεί δημιούργημα της σχεδιάστριας Βάσιας Τζοτζοπούλου, τα κοσμήματα είναι Kessaris, ενώ τα παπούτσια με τα οποία ολοκλήρωσε το look είναι Tsakiris Mallas.

Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο ρούχο τόνισε ιδανικά τις αναλογίες της παρουσιάστριας, η οποία και παρέδωσε στη συνέχεια μία από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις που έχουμε δει από εκείνη.

Δες επίσης: Aυτά τα δερμάτινα σανδάλια είναι must have για να γιορτάσουμε την επιστροφή μας στην κανονικότητα