Aυτά τα δερμάτινα σανδάλια είναι must have για να γιορτάσουμε την επιστροφή μας στην κανονικότητα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aυτά τα δερμάτινα σανδάλια είναι must have για να γιορτάσουμε την επιστροφή μας στην κανονικότητα

Mε grecian chic αισθητική και βιώσιμη φιλοσοφία, τα νέα Greek Chic Handmades Sandals θα σε συναρπάσουν και φέτος.

Με καινούργια σχέδια για το καλοκαίρι του 2021 που αποτυπώνουν την ομορφιά και διαχρονικότητα του ελληνικού μινιμαλισμού, τα Greek Chic Handmades δηλώνουν ότι «μπήκαν στη νέα εποχή του shopping». Ποια είναι όμως αυτή; Είναι η εποχή του τέλους της χονδρικής πώλησης σε φυσικά και on line καταστήματα ανά τον κόσμο ή αλλιώς, η εποχή της διάθεσης των Greek Chic Handmades γυναικείων αξεσουάρ, αποκλειστικά από το site του brand. Κάτι που μεταφράζεται ως εξής: χωρίς ενδιάμεσους, η ίδια premium ποιότητα προσφέρεται πλέον σε πολύ χαμηλότερες τιμές.
«Σ’ αυτό το μαγικό ταξίδι είμαστε πλέον οι δυο μας…», είναι το σύνθημα τoυ ελληνικού brand σήμερα και εμείς -το δεύτερο μισό αυτής της δυάδας, οι καταναλωτές δηλαδή- μπαίνοντας στο e-shop μπορούμε να βρούμε ολόκληρη τη νέα αγαπημένη Kyma Collection αλλά και όλα τα best sellers δερμάτινα σανδάλια του brand, τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Αθήνα: τα θηλυκά Gladiators της Scarf Lace-up Collection με τις μεταξωτές ή ζέρσεϊ κορδέλες, τα κομψά flats της Chain Collection που εμπλουτίστηκε με νέα σχέδια για το καλοκαίρι του 2021, τα cool σανδάλια με χαμηλή πλατφόρμα της Bandana Collection και ασφαλώς, τα εντυπωσιακά νυφικά σανδάλια, τα οποία είναι σχεδιασμένα για νύφες που θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους και να μείνουν αξέχαστες χωρίς να χάνουν ούτε στιγμή την άνεσή τους.

https://www.instagram.com/p/COgD_DlFi49

Η βιωσιμότητα είναι ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο έχει απασχολήσει φέτος το ελληνικό brand: «0% stock, 100% αγάπη για αυτό που κάνουμε. Όλα τα προϊόντα μας φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας και στέλνονται από το εργαστήριο μας κατευθείαν στους αγοραστές», μας είπαν οι δημιουργοί του.

https://www.instagram.com/p/COVSil5lS6w

Στα Greek Chic Handmades τα αυθεντικά σχέδια σανδαλιών σε καθαρές γραμμές που «μυρίζουν» ελληνικό καλοκαίρι από μακριά, αποθεώνουν την κομψότητα και επαναπροσδιορίζουν τη σημασία του χειροποίητου, μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε φέτος περισσότερο από ποτέ την αξία του «κλασικού» στο στυλ μας. Από τα boho-luxe “Ελευθερία” που συνδυάζουν δέρμα, μετάξι και επίχρυσα ή επάργυρα μεταλλικά στοιχεία, στα gladiators “Φοίβη” των τεσσάρων χρωμάτων, με τη χαρακτηριστική δερμάτινη πλεκτή αλυσίδα της Chain Collection και από εκεί στα μινιμαλιστικά και διαχρονικής ομορφιάς, open toe σανδάλια "Αντίπαρος" που ξεχωρίζουν στη νέα σειρά Kyma Collection, όλα τα δερμάτινα σανδάλια του brand μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ, στις διακοπές ή στην πόλη και να δώσουν ένα Grecian chic twist ακόμα και στα πιο normcore σύνολά σου. Γιατί η κομψότητα κρύβεται στην απλότητα…
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Ούτε maxi, oύτε mini... οι midi φούστες είναι το πιο πρακτικό ρούχο του καλοκαιριού!