Eurovision: Η Έλενα Τσαγκρινού έβαλε «φωτιά» στη σκηνή με δημιουργία Celia Kritharioti

Eurovision: Η Έλενα Τσαγκρινού έβαλε «φωτιά» στη σκηνή με δημιουργία Celia Kritharioti

Αποθεώθηκε στη σκηνή εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Η Έλενα Τσαγκρινού εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο με το “El Diablo” και είναι ήδη στη κορυφή της λίστας με τα φαβορί του διαγωνισμού. Η 26χρονη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, με μία exclusive δημιουργία της διεθνούς καταξιωμένης σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη και αποθεώθηκε στη σκηνή, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η έναρξη του 65ου Διαγωνισμού της Eurovision πραγματοποιήθηκε με μια λαμπερή τελετή κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες το βράδυ της Τρίτης 18 Μαΐου, με τον πρώτο ημιτελικό να λαμβάνει χώρα στο Ahoy Αrena του Ρότερνταμ και την αποστολή της Κύπρου να αποσπά διθυραμβικά σχόλια τόσο στον Τύπο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ταλαντούχα pop τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού, εμπιστεύτηκε τον Haute Couture οίκο για την ερμηνεία του hit-song “El Diablo”, φορώντας μια custom-made ολόσωμη δημιουργία, κεντημένη στο χέρι με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski σε συνεργασία με το διάσημο brand, μία διαδικασία η οποία κράτησε περισσότερους από τέσσερις μήνες. Το εκθαμβωτικό catsuit δια χειρός Celia Kritharioti, σχεδιασμένο πάνω στις αναλογίες της ερμηνεύτριας τόνιζε τα δυνατά της σημεία, αναδεικνύοντας τη φιγούρα της με τα χειροποίητα κρόσια να ακολουθούν την μοναδική κίνησή της στη σκηνή.

Την ίδια ώρα, οι τέσσερις χορεύτριες που την πλαισίωναν κάτω από τις οδηγίες της επιτυχημένης Αμερικανίδας χορογράφου Chali Jennings , φορούσαν ολόσωμες φόρμες από μεταλλικό ύφασμα σε φλογερό κόκκινο που αγκαλιάζει το σώμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως συμπλήρωσαν ιδανικά της εικόνα της αιθέριας Έλενας, αποτυπώνοντας με εξαιρετική ευρεσιτεχνία την αντίθεση ανάμεσα στις Diablos και την Angel.

Οι συλλογές του Οίκου ανέκαθεν αποτελούσαν ύμνο για τη γυναίκα και στόχος της Σίλιας Κριθαριώτη ήταν να κάνει την Έλενα Τσαγκρινού να νιώθει η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού της. Η σχεδιάστρια αναφορικά με την έμπνευση της φανταχτερής δημιουργίας δήλωσε:

«H Κύπρος είναι το νησί της Αφροδίτης, ομώνυμη θεά του Μποττιτσέλλι και η αέναη ομορφιά της καθώς αναδύεται από τη θάλασσα ήταν τα πρώτα σημεία αναφοράς: σημεία που αποτυπώνονται στο ρούχο μέσα από τις διαφάνειες πάνω στο σώμα και τα κρόσια που δημιουργούν το εφέ της πλούσιας κώμης».

Η προσοχή όλων τώρα στρέφεται στη βραδιά του μεγάλου τελικού το Σάββατο 22 Μαΐου, όπου η Έλενα αναμένεται να μας εντυπωσιάσει με την ερμηνεία και την εκρηκτική της εμφάνιση. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις καλύτερα την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού on stage στον Α' Ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού.

Δες επίσης: Elsa Peretti: Ποια ήταν η μούσα του Halston;

https://www.instagram.com/p/CPBQ37KBOyF
https://www.instagram.com/p/CPBCzmXJGA8
https://www.instagram.com/p/CPBN6JSpbjO