Η Κατερίνα Στικούδη μας βάζει από τώρα σε summer mood με τις εμφανίσεις της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Στικούδη μας βάζει από τώρα σε summer mood με τις εμφανίσεις της

Η όμορφη τραγουδίστρια αγαπά τα έντονα χρώματα και τα φορά όπως καμία άλλη.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz, η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την παρουσίαση. Φέτος την απολαμβάνουμε στο All star του YFSF όπου μας εντυπωσιάζει με κάθε της μεταμόρφωση.

Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι σε κάθε εκπομπή είναι μοναδική. Ο χρόνος της μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένος λόγω των πολύωρων γυρισμάτων, ωστόσο πάντα θα ξεκλέψει λίγα λεπτά για να ποστάρει φωτογραφίες από τα καθημερινά της looks στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρώην μοντέλο και εστεμμένη, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram (μετρά σήμερα περισσότερους από 395.000 followers) κι έτσι οι fans της έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πρώτοι όλες τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές. Η Κατερίνα ανανεώνει πολύ συχνά το προφίλ της και είναι γεγονός πως κάθε φορά που πέφτουμε πάνω σε μια φωτογραφία στο account της, αντλούμε συχνά ιδέες σε θέματα στυλ.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως εκτός από πολύ chic είναι και μια πολύ sexy γυναίκα. Με χρόνια καριέρας στο modeling, γνωρίζει καλά το παιχνίδι της μόδας και πώς να συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα. Το στυλ της έχει αλλάξει αισθητά στο πέρασμα του χρόνου, με την Κατερίνα να προτιμά το athleisure ντύσιμο τα τελευταία χρόνια για τις off duty εμφανίσεις της.

Την ίδια ώρα διακρίνουμε ότι επιλέγει πολύ maxi φορέματα σε έντονα χρώματα ή με εντυπωσιακά σκισίματα για τα looks της εντός του πλατό, βάζοντάς μας σε καλοκαιρινή διάθεση. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα outfits της για να πάρεις έμπνευση και να αντιγράψεις.

Δες επίσης: Britney Spears: Οι αγαπημένες και οι πιο εμβληματικές της εμφανίσεις τη δεκαετία των 00s

https://www.instagram.com/p/COnWwqUgY2G
https://www.instagram.com/p/COP3HidAYui

Πηγή φωτογραφιών: @stikoudikaterin