Η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα απλό καλοκαιρινό παντελόνι που κοστίζει 800 ευρώ!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα απλό καλοκαιρινό παντελόνι που κοστίζει 800 ευρώ!

Η ηθοποιός έκανε μια από τις ωραιότερες comfy εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα.

Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα είναι γεγονός με αποτέλεσμα να πραγματοποιούμε ολοένα και περισσότερες εμφανίσεις σε καθημερινή βάση. Την ίδια ώρα στο εξωτερικό, η πλειοψηφία των stars έχει εμβολιαστεί πλήρως και έτσι έχουν κάθε λόγο να απολαμβάνουν τις off-duty εξορμήσεις τους εντός αλλά και εκτός πόλης.

H Jennifer Lawrence είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της μεγάλης οθόνης. Η 30χρονη celeb εθεάθη πριν λίγες ημέρες με τον σύζυγό της, Cooke Maroney, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ντυμένη εμφανώς με casual διάθεση, η Lawrence έδειχνε πιο chic από ποτέ με το απόλυτα καλοκαιρινό της look.

Η Χολυγουντιανή σταρ επέλεξε λευκό crop top και ένα μπεζ λινό παντελόνι, δίνοντάς μας ιδέες για το απόλυτα δροσερό summer outfit. Όπως ανακαλύψαμε λίγο αργότερα το υπέροχο παντελόνι της είναι δημιουργία του brand Τhe Row και στοιχίζει 868 ευρώ. Τα καλά νέα είναι πως το συγκεκριμένο site στο οποίο πωλείται το νέο αγαπημένο μας item, πραγματοποιεί κανονικά αποστολές στην χώρα μας.

Τα λινά παντελόνια είναι αναμφίβολα μία από τις πιο έξυπνες ενδυματολογικές επιλογές για την περίοδο του καλοκαιριού που η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη. Μην ξεχνάς ότι όλες θέλουμε άνεση, στυλ και ελευθερία κινήσεων στην καθημερινότητά μας γι' αυτό οφείλουμε να επενδύουμε σε αέρινα και κομψά ρούχα.

panteloni

The Row- Iggor Washed Cotton pants

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 φαρδιά και άνετα παντελόνια για να είσαι κομψή χωρίς να ζεσταίνεσαι

https://www.instagram.com/p/CPNEEUlrXmU
https://www.instagram.com/p/CPNSZ6IHDFJ

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις καλύτερα την εμφάνιση της αγαπημένης μας ηθοποιού ενώ στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πέντε παντελόνια για να αντιγράψεις επιτυχώς το look.



Πηγή κεντρικής: apimages.com