Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο κλασικό, ψηλόμεσο σορτσάκι

Νατάσσα Σχοινά
Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο κλασικό, ψηλόμεσο σορτσάκι

Ψάξαμε και βρήκαμε πέντε μαύρα σορτσάκια που θα σε βοηθήσουν να αντιγράψεις το look.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτό αναμενόμενα σημαίνει ανανέωση και αναβάθμιση της γκαρνταρόμπας σου. Δεν μπορείς πια να φοράς τα ίδια ρούχα. Τα παντελόνια δημιουργούν ένα αίσθημα δυσφορίας που δεν αντέχεται. Τα μακριά μανίκια σε κάνουν να σκέφτεσαι μόνο πώς να τα αποχωριστείς και να βρεις τον τρόπο να υπάρχεις με έναν πιο δροσερό τρόπο. Άλλωστε, είναι και ο μόνος τρόπος μέσα στον οποίο μπορείς να υπάρξεις με τέτοιες θερμοκρασίες.

Η Δανάη Μπάρκα, πάντως, συνηθίζει να μας δίνει λύσεις στους ενδυματολογικούς μας προβληματισμούς. Πρόσφατα, συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο νέο της post με το παιδάκι μίας φίλης της και φορούσε ένα από τα πιο ωραία outfits που είδαμε για το καλοκαίρι. Επέλεξε μία floral μπλούζα μαζί με ένα ψηλόμεσο σορτσάκι και ουσιαστικά μάς έδωσε τη λύση για κάθε μέρα που η καθημερινότητα τρέχει και εμείς δεν έχουμε χρόνο να σπαταλήσουμε σε αναζητήσεις νέων matching και styling συνδυασμών.

https://www.instagram.com/p/CPQU3WUsIul


Επειδή, λοιπόν, μπορούμε να αντιγράψουμε το look της Μπάρκα πολύ εύκολα, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, ψάξαμε τα αγαπημένα brands και βρήκαμε μερικά από τα πιο ωραία ψηλόμεσα σορτσάκια.

Δες επίσης: Η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα απλό καλοκαιρινό παντελόνι που κοστίζει 800 ευρώ!